Esimene Baltic Truck Show 2015!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Truckshow
Truckshow Foto: Pressifoto

Tallinna Laululava ümbrus täitub 18.juulil uhkete veoautodega, kui merepoolsel kolmehektarisel alal saab laiuma Balti riikides esmakordselt toimuv kunstiliselt kujundatud ning tuunitud raskeveokite näitus Baltic Truck Show. 

Kaasa löövad ka Harley Davidson Eesti esindus ning Corvette'i klubi. Näitusautode ühe pärlina saab Lauluväljakul näha Põhjamaade suurima samalaadse näituse Nordic Trophy eelmisel aastal võitnud autot. Esmakordselt valitakse baltikumi parim raskeveok. Lisaks on kohapeal esindatud ka paljud transpordirmad ning rasketranspordiga seotud ettevõtted. Baltic Truck Show ühe osana päevaprogrammist on Eesti parimate spetsialistide võistlus puumaterjali koormasse kogumisel ning silmailu pakub kindlasti ka Miss Baltic Truck – võistlus. Toimub ka enduro-tsiklite vigursõidu show.

Esimese Baltic Truck Show lõpetab Terminaatori kontsert ja traditsiooniline ilutulestik.

Baltic Truck Show peakorraldaja on puiduala transpordivahenditele spetsialiseerunud Soome firma Forest Steel. – "Baltikumil oleks ka vaja oma rasketranspordiala populariseerivat üritust, sest rasketranspordivahendite tuunimine on siinmail veel suhteliselt vähene, kuid meie soov on anda tõuge selle harrastuse levimisele kogu Baltikumis," ütles Forest Steel'i tegevjuht Olli Mäkelä.

Korraldajate prognoosi kohaselt võib külastajate arv ulatuda 6000-st kuni 10 000-ni. Oodata on ka tuhandeid huvilisi Soomest.

Esimene Baltic Truck Show toimub Tallinna Lauluväljakul 18.juulil 2015 kl. 10:00-24:00.

Kava:
10:00 – Väravad avanevad
11:00 – Eesti puumaterjali koormavõistlus
14:00 – Enduro-mootorrataste showesinemine
15:00 – Miss Baltic Truck 2015
16.30 – Võistluste auhindade jagamine
19:30 – Baltic Truck Show võitjate auhindade jagamine
21:00 – Terminaator
23:00 – Ilutulestik
24:00 – Väravad sulguvad Piletid eelmüügis Piletilevis ning kohapeal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles