Elust enesest: Avoid Dave'i uues muusikavideos näeb karmi egode kokkupõrget

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avoid Dave avaldas muusikavideo loole "What About Me?"
Avoid Dave avaldas muusikavideo loole "What About Me?" Foto: Kaader videost

Kodumaine ansambel Avoid Dave avaldas värske muusikavideo oma hitile "What About Me?".

"Tegemist on mu enda jaoks väga olulise looga," rääkis Elu24-le bändi eestvedaja Taavi Paomets. 

"Nimelt elasin selle kirjutamise ajal läbi kõike seda, mis videos kajastub. Ilmselt on kõik inimesed omamoodi selle stsenaariumi läbi elanud ja sestap arvan ka, et nii lugu kui ka video võiks paljusid kõnetada. Lühidalt seisneb stoori egode kokkupõrkes. Kuidas ühe õnn on teise õnnetus. Karm kuid elegantne tasakaal looduses ja milleni see inimese viib. Loo genereerimisel lõid kaasa ka kaks väga andekat Leedu produtsenti Vitalijus Despotin ja Leonas Reckus. Video teostuse eest peab tänama üht mu parimat sõpra, Martin Randalut, kelle terava pilgu läbi kogu asi kokku sai pandud. Veel tänaks Gita Siimpoega rivaalitsemise eest ja Regionaalhaiglat ootamatute viperuste likvideerimise eest."

Avoid Dave'i muusikat saab live'is nautida: 11. juulil Lokomotiivi peol, Pärnus, 18. juulil Positivuse festivalil Salacgrivas ja 25. juulil klubis Cheers, Viljandis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles