Galerii ja video: Astri Keskuse Planetaarium ja rõivabränd Cube reis kosmosesse koos Ilona Kaldrega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel 3.juulil oli Ida-Virumaa elanikel unikaalne võimalus näha kollektsiooni «Planet CUBE» esitlust Astri Kaubanduskeskuse planetaariumis Narvas.

Esmakordselt toimus Narvas moeshow ainulaadses Baltimaade planetaariumis. Kosmilisust lisasid modellide jumestusele ja soengutesse Jana Leontovits stuudio ning Loreal Paris, jalatsid Rem Shoes & Accessories.

Foto: Maksim Toome

Anatoli Ein ja Svetlana Agureeva uus kollektsioon «Planet CUBE» on inspireeritud salapärasest kosmilisest avarusest. Näha sai midagi igale maitsele, nii igapäevase-casual stiili austajatele kui ka ebatavalist, kordumatut. 

Foto: Maksim Toome

Minimalism, hõbe, geomeetrilised kujundid, selged jooned, tähistaevast meenutavad kangad, kõikvõimalikud erinevad sinised toonid -- need on mõned märksõnad kiiresti areneva moe- ja rõivabrändi Cube uue kollektsiooni kohta.

Foto: Maksim Toome

Publiku seas loositi välja rõivakomplekt uuest «Planet Cube» kollektsioonist, üheks auhinnaks oli ka stilist Anatoli Eini isiklik nõustamine uue suvise garderoobi valimisel Astri Keskuse kauplustes. 

Foto: Maksim Toome

Teiste seas oli kohal ka Ilona Kaldre, kes oli ka fortuunaks õnneliku võitja välja selgitamiseks.

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles