Nädalavahetusel esineb esmaskordselt Eestis maailma tantsuedetabelite tipp OMI!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur Papa
Suur Papa Foto: Pressifoto

Sel laupäeval saab juba viiendat aastat Saaremaal Mändaja rannal toimuma Saaremaa Rannapidu, kus astub tänavu lavale ligi 30 artisti ja DJ’d nii Eestist, kui kaugemalt. Festivali peaesinejaks on kõigi rannapidude kodumaalt, Jamaikalt pärit OMI, kes on tõusnud ülemaailmseks superstaariks oma suvehitiga „Cheerleader“.

Lugu „Cheerleader”, on vallutanud südameid kogu maailmas. Lugu on olnud #1 hitt Austraalias, Austrias, Belgias, Taanis, Prantsusmaal, Saksamaal, Iirimaal, Hollandis, Kesk-Euroopas, Rootsis ja Inglismaal, kokku on Omi olnud esiviiskus 33 riigi edetabelis (neist 20 riigis esikohal) - tegemist on populaarseima artistiga, kes Saaremaa Rannapeol kunagi esinenud. Youtubes on lugu „Cheerleader“ kogunud ligi 160 miljonit vaatamist. OMI astub lavale festivali teisel päeval - 11. juulil.

Lisaks astub Rannapeo avapäeval lavale EDM muusikaprodutsent Alfons Rootsist ning festivali teisel päeval tantsutab pidulisi suvise house-muusikaga Prantsusmaa tõusev DJ ja muusikaprodutsent Gostan, kelle lugu "Klanga" on vallutanud raadiote edetabeleid nii Kesk-Euroopa riikides kui Eestis. 

Saaremaa Rannapeolt ei puudu ka Eesti paremik - Tanel Padar & The Sun, Ott Leplan, Shanon, Karl-Erik Taukar, Suur Papa, Artjom Savitski, Maia Vahtramäe, Metsakutsu, Beebilõust, Risto Vürst, Mikk Mäe, HanfKung, Demie ja paljud teised. 

Avatud on kaks lava, otse mererannas asuv rannalava ning mändide alla asuv merevaatega rannaklubi.

Saaremaa Rannapidu saab alguse sel reedel, 10. juulil. 

Et pidulised kõik kenasti kohale jõuaksid, pannakse käiku eribussid liinidel Tallinn - Mändjala ja Kuressaare – Mändjala.

Kämpingud on Mändjalas välja müüdud juba märtsi lõpust, kuid avatud on suur telklaager. 

Lisaks kontsertidele toimuvad rannapeol meeleolukad rannajalgpalli ja- võrkpalli võistlused, kohal on ka erinevad 

atraktsioonid ja palju muud põnevat. VIP-idel on võimalus nautida tünnisauna ja eraldi ala lava kõrval ning ees, samuti eraldi baare ja chillout ala.

Ürituse eel ja ajal on võimalik Mändjala kämpingu territooriumil ajutiselt kuulata Rapla- ja Pärnumaal fm sagedusel levivat Tre Raadiot, mis teeb Rannapeolt meeleolukaid ülekandeid, vesteldakse põnevate inimestega, viiakse läbi raadiomänge ning vajadusel jagatakse operatiivset informatsiooni.

Pidutsejate tervist ja turvalisust aitavad hoida meditsiinitelk ja vetelpäästjad.

Piletid Saaremaa Rannapeole on saadaval Piletilevi müügikohtades üle Eesti! Kahe päeva passi festivalile saab lunastada 27€ eest.

Lisainfo kodulehel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles