Eva Longoria: ma tahan olla naissoost George Clooney

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Longoria arrives at the 16th Annual NALIP Media Summit Lunch held at W Hollywood on Friday, June 26, 2015, in Los Angeles. (Photo by John Salangsang/Invision/AP)
Eva Longoria arrives at the 16th Annual NALIP Media Summit Lunch held at W Hollywood on Friday, June 26, 2015, in Los Angeles. (Photo by John Salangsang/Invision/AP) Foto: John Salangsang/AP

Näitlejanna Eva Longoria avalikustas, et tema eeskujuks on George Clooney, kes tegeleb lisaks näitlemisele ka filmide produtseerimise ja lavastamisega.

«Ma tahan olla naissoost George Clooney,» ütles Eva ajakirjale InStyle. «Ta lavastab, produtseerib ja näitleb. Ma tahan vastutada kogu lõpptulemuse eest.»

40-aastane staar, kes peab ennast kontrollifriigiks, rõhutas, et enne näitlejaks hakkamist tegutseski ta hoopis kaamera taga.

«Kõik ütlevad: «Oh, ta on režissööriks hakanud näitleja». Mina ütlen selle peale: «Ei, ma olen alati olnud režissöör ja produtsent, kes juhtumisi hakkas näitlema.»,» seletas Longoria.

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles