Oktoobrikuu Playboy kaanestaar on Vene teatri näitleja Natalja Dõmtšenko

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oktoobrikuu Playboy kaanestaar on Vene teatri näitleja Natalja Dõmtšenko
Oktoobrikuu Playboy kaanestaar on Vene teatri näitleja Natalja Dõmtšenko Foto: Playboy Eesti

Värske Playboy rõõmustab oma lugejaid kaunite graatsiate, mehiste arvamuslugude ja ajakohaste nõuannetega.

Oktoobrikuu Playboy kaanestaar on Vene teatri näitleja Natalja Dõmtšenko, Playmate’i fotoseerias paljastatakse Agent V – Saarema tüdruk Veronika, «Vaatenurga» rubriigis kõneleb üle kaheksa aasta taas kirjutav kultuskirjanik Kaur Kender.

Värskes Playboy numbris räägitakse ka vormelipiloot David Coulthardiga naistest, kuulutatakse moodi ja fantaseeritakse seksi radadel.

 
Kaanestaar Natalja Dõmtšenko on elegantne ja mõistatuslik näitlejanna, kelle pildiseeria jäädvustas tippfotograaf Filippo Caroti. Kesk-Aasias sündinud Natalja on täiuslikkuseni lummav – ta on imeilus nii väljast kui ka seest.

«Seksuaalsus on kui mõistatus, mida me tahame ära arvata,» ütleb Natalja. Karismaatilisest näitlejannast õhkub kõike seda, mis puudutab hingepõhjani, kuid mõjub salapäraselt ja mänglevalt. Natalja on täiuslik mõistatus!

Kuidas sa Eestisse sattusid?

Mind kutsus siia mu sõber, õpetaja, kes toona oli Vene Teatris kunstiline juht. Kahjuks jõudsime me vähe koostööd teha, sest ta läks tagasi Moskvasse.

Näitleja on loominguline inimene ning ta peab ennast kogu aeg proovile panema. Eks see oli ka põhjus, miks ma otsustasin Eestisse tulla.

Alguses oli kohutavalt raske ja just emotsionaalselt, sest ma ei tundnud kedagi – kõik räägivad arusaamatus keeles ning mul oli kohutav koduigatsus.

Õnneks on see nüüd läbielatud etapp ning mul on tekkinud oma kindel väike sõprade seltskond, kellega koos aega veedame.

Mis on sinu jaoks seksuaalsus?

Minu jaoks on seksuaalsus segu erinevatest omadustest ja ma võin öelda, et siia hulka ma loen karismaatilisust, sisemist vabadust ja maitsekust. See kõik moodustabki minu jaoks seksuaalsuse.

Rumal naine ei saa olla seksuaalne, sest tal puudub oskus varjata oma puudusi. Tark naine, vastupidi, oskab seda teha ning selline omadus muudabki ta veetlevaks.

Naine võib olla kuni kurguni kinni kaetud, kuid samas õhkab temast sellist seksuaalset energiat, et õhk on ümberringi lausa paks. Samas ei pruugi mõni teine alasti naisekeha tekitada mingisuguseid emotsioone. Seksuaalsus on kui mõistatus, mida me tahame ära arvata.

Kõik me teame, et on olemas näitlejannasid, kes tavaelus on täiesti märkamatud, kuid laval toimub nendega midagi enneolematut – nagu paisu tagant pääseb valla see, mis muidu on märkamatu. Näitleja elukutse puhul on see üsna oluline. Kuid kõigepealt olen ma naine ja alles siis oma elukutse esindaja.

Kas karismaatilisust, veetlust, seksikust on võimalik õppida või tuleb leppida sellega, mida loodus on andnud?

Tegelikult pead sa oskama leppida sellega, mis looduse poolt on kaasa antud ja kui naine on tark, siis ta pöörab oma puudused plussideks. Ennast puudutavatele küsimustele peab olema oskus vastata objektiivselt, kõrvalseisjana.

Kas on olemas mõni ütlus, mida kasutakse näitlejate puhul, kui soovitakse edu?

Soovitakse, et iga näitleja leiaks oma lavastaja. Mõnel on neid karjääri jooksul mitu, mõnel pole ühtegi.
 

Naudi kõike seda põnevust ja veel palju muud uues ja nüüdsest palju mahukamas Playboys!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles