Reedel selgitatakse välja Lady Gaga teisik!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga
Lady Gaga Foto: SCANPIX

Esmakordselt Eestis selgitab Club von Überblingen välja maailma ühe populaarseima ning skandaalseima artisti teisiku kohalike fännide seast. Kõikidel Lady Gaga austajatel on võimalus muuta ennast oma iidoli sarnaseks ning osaleda selles suurejoonelises aktsioonis. Mida võistluse võitmiseks teha, kas piisab ainult meikimisest ja ladygagalikult riietumisest või tuleb appi võtta ka muud nipid, peab iga võistlusel osaleda soovija juba ise välja mõtlema.

Lady Gaga, kes on tuntud oma meeletu arvu rohkem ja vähem hullumeelsete kostüümide, soengute jm poolest, ei tohiks ideeta jätta ühtegi fänni endale sobiva riietuse, soengu ja/või meigi leidmisel.

Võitjale on preemiaks kahe inimese reis Lady GaGa kontserdile Prahasse. 3-päevane auhinnapakett sisaldab lennupileteid kahele Tallinn-Praha-Tallinn, majutust 16.11-18.11.2010 Best Western PAV 3* hotellis, hommikusööke ja 2 seisukohaga piletit 17ndaks novembriks Lady GaGa kontserdile O2 Arenale.

Võistlusele registreerimine toimub samal õhtul Club von Überblingenis kuni 00.30ni, samamoodi saab oma osavõtust teada anda mailiaadressil info@uberclub.ee . Välja selgitatakse nii publiku kui ka zhürii lemmik, kes võidabki peaauhinna.

Muusikat mängivad Club von Überblingen resident dj-d Sven Arusoo ja Andi Raig.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles