Müüjad eksitavad paljudes kohtades Õllesummeri piletiostjaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Placebo - Õllesummer 2015
Placebo - Õllesummer 2015 Foto: Erlend Štaub

Juba teist päeva annavad nii paljude Statoli teenindusjaamade kui kaubanduskeskuste müüjad ja infopunkti töötajad eksitavat infot nagu ei saaks osta Õllesummerile tänase, reedese päeva piletit. Korraldaja täpsustab, et ühe päeva pileteid nii tänaseks kui homseks on võimalik osta kõikides Statoilides ja Piletilevi müügipunktides üle Eesti hinnaga 20 eurot.

Et müüjatele asi veel selgemaks teha, on müüki pandud ka tänase, 3. juuli pilet märgistusega “The Sun/Zeppelin/Õllesummer, 3. juuli 1-päeva pilet”.

Müüjate väide, nagu oleks Õllesummeri piletid otsas, ei vasta tõele ning kui sellise vastuse kuskilt saab, siis pole müüja õigesti informeeritud. 

Õllesummeri korraldusmeeskond palub Statolis ja kaubanduskeskustes tekkinud segaduse eest vabandust ja loodab, et ostjad saavad siiski õigesti edaspidi informeeritud. 

Ühe päeva pileteteid saab osta ka festivali väravatest hinnaga 20 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles