Õllekannu taga istumise asemel mine Surfilaagrisse!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Päike, õhk ja merevesi on suurepärane kombinatsioon surfilaagri pidamiseks. Ilmataat näitab lõpuks oma helgemat palet ja nii võib hakata end sättima peagi Roostale, kus leiab taas aset Surfilaager, seda muide juba 17. hooaega. Elu24 uuris 16.-19. juulil peetava surfarite kokkutuleku kohta lähemalt.

Purjelaud on Eestis üha enam populaarsust kogumas. Surfilaager on siiski mõeldud laiemale rahvale mitte ainult surfikunnidele. Rannafestival hõlmab endas nii muusikalist kui spordiprogrammi. Rohkete treeningute ja vingete võistluste kõrval, nii maal kui merel, pakutakse rikkalikult kvaliteetset uue generatsiooni poprocki, õhtul rajatakse Roosta keskranda house-pop-elektroonikavöönd. Puudust ei tule jazzist ega soulistki, sest kohal on tõelised pärlid. Laagripaiga teeb aga eriliseks see, et seal loojub päike otse merre. 

Surfisõprade kokkutulekule võivad sammud seada kõik aktiivsed surfarid. Väljakutset on aga oodatud vastu võtma ka need, kes surfilauda vaid kaugelt näinud, sest ka nemad õpetatakse nelja päeva jooksul parimate mentorite käe all purjelauduriteks. Vajaliku surfikama saab omandada oksjonilt. Osa kutsutakse võtma tõsistest ja mitte nii tõsistest võistlustest. Keda surfaritehädad kimbutama hakkavad, sel on võimalus end usaldada joogaõpetaja hoolde. 

Oluline on veel ära märkida, et surfilaager on keskkonnasõbralik üritus. Tõestuseks sellele on pälvitud RMK usaldus ning telkijad lubatakse sel aastal looduskaitsealale.

Surfilaagri plaanidest tegi Elu24'le sütitava läbilõike peakorraldaja Priit Valkna. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles