USA tuletõrjujad lasid 75 dollari pärast majal maha põleda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA tuletõrjujad lasid 75 dollari pärast majal maha põleda
USA tuletõrjujad lasid 75 dollari pärast majal maha põleda Foto: MSNBC

USAd vapustas eelmisel nädalal juhtum, kui tuletõrjujad lasid majal maani maha põleda, kuna omanik unustas maksta 75-dollarilise iga-aastase teenustasu.

Tennessee osariigis Obioni maakonnas elav Gene Cranick pidi pealt vaatama, kuidas tema maja koos mälestuste ja nelja lemmikloomaga maani maha põles, vahendab Huffington Post.

Cranick elab linna piiridest väljas ja ta tunnistas, et unustas maksta 75 dollarit (844 krooni) aastatasu, mis oleks kindlustanud talle abi tulekahju korral.

Tuli sai alguse õues olevatest tünnidest ja kui leegid majale lähenesid, pakkus Cranick pritsimeestele ükskõik millist hinda, et nad kustutama hakkaksid. Tema palved kõlasid aga kurtidele kõrvadele ja mõne tunni pärast olid majast järel ainult söed. Sisse põlesid ka Cranicki kolm koera ja kass.

Tuletõrjujad hakkasid tegutsema alles siis, kui leegid ähvardasid külge hakata naabri krundile. Naaber oli 75 dollarit ära maksnud.

Vaata uudislõiku allpool!

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles