Sugar Hill Gang salvestas Tallinnas uut materjali

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sugar Hill Gang oma uut lugu salvestamas Downtown Studio-s Tallinnas 10.09.08
Sugar Hill Gang oma uut lugu salvestamas Downtown Studio-s Tallinnas 10.09.08 Foto: AFP / Scanpix

Maailmakuulus räpparite punt Sugar Hill Gang salvestas Tallinna DownTowni stuudios täna hommikul uut materjali.

Täna varahommimkul sõitis musta Hummeriga Downtown Studiosse oma uut materjali salvestama maailma esimese edetabelite tippu tõusnud räploo «Rapper's Delight» loojad bändist Sugar Hill Gang, kes annavad kontserdi täna õhtul klubis Privé.

Bändi liikmete sõnul töötavad nad uue materjali kallal, mis peaks albumina välja tulema juba järgmise aasta kevadel. Oma uusi lugusid esitavad nad vanemate ja maailmakuulsate hittide kõrval ka täna õhtul klubis Privé.

Kanal 2 Reporterile antud intervjuus tunnistasid mehed, et mitmekümne aastate jooksul meediaga suheldes ja ajakirjanike küsimustele vastates ajab neid alati närvi see, kui keegi küsib neilt, kuidas nende karjäär alguse on saanud või mida nad arvavad hiphopist tänapäeval. Meelsamini räägivad nad kohtadest, kus nad reisinud on ja muusikast, mida nad parasjagu salvestavad.

Intervjuud Sugar Hill Gangiga saab lähiajal näha ka www.reporter.ee -st. 

   Rapper's Delight» lugu kuula siit.

Kiika ka pildigaleriid tänahommikusest salvestusest DownTownis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles