Beatbox'istaar Rahzel tuleb taas Eestisse

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beatboxi virtuoos Rahzel tuleb taas Eestisse.
Beatboxi virtuoos Rahzel tuleb taas Eestisse. Foto: http://www.myspace.com/therealrahzelpage

Tänavu 17. novembril astub Tallinna klubis Prive toimuval kontserdil “Heroes Of HipHop” üles USA hiphopibändi The Roots liige Rahzel, kes on andnud beatbox'i mõistele uue tähenduse.
 

Prive'i pressiesindaja Enar Essensoni teatel on Rahzel omandanud täiuslikult beatbox'i peenemadki nüansid ja vorminud endast tõelise virtuoosi. Rahzel on võimeline taaslooma terve muusikapala, kasutamata selleks ainsatki instrumenti, laulma solisti osa ning samal ajal esitama muusikalist meloodiat, lisades sinna kõik helid, mis on vajalikud tervkliku loo kuulajateni toomiseks.

The Rootsi liikmena on Rahzel võitnud Grammy.

“Otsustasime tagasi tuua aastaid tagasi väga hästi toiminud ürituse “Heroes Of HipHop” kontseptsiooni kolmapäevaste live-hiphopi esinejatega, kuna tundub, et klubimaailmas on saabunud heade esinejate mõõn, pakutakse ainult DJsid,” kommenteeris klubi pressiesindaja Enar Essenson lähenevat üritust.

USA beatbox'i virtuoosi saadab Prive'is DJ JS1 USAst. Kaasa lööb DJ Möls Eestist.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles