Juulis alustavad uued filmikanalid Filmzone ja Filmzone+ (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnold Schwarzenegger jäädvustati maalile
Arnold Schwarzenegger jäädvustati maalile Foto: SCANPIX

1. juulil kell 19.00 alustavad uued filmikanalid Filmzone ja Filmzone+. Valdavalt koosneb kanalite saatekava Hollywoodi kassahittidest ja leidub ka väärtfilme nii Euroopast kui mujalt maailmast. Programm on eestikeelsete subtiitritega ning seda on võimalik vaadata venekeelse pealelugemisega.

Filmzone ja Filmzone+ kanalite erinevus seisneb näidatavate filmide sisus. Kui esimesest leiab rohkelt põnevus-, seiklus- ja märulifilme, siis teisest pigem draamat, romantikat ja komöödiaid.

Lähiajal saab Filmzone kanalil Tom Hanksiga peaosas näha krimidraamat «Teekond hukatusse», ajaloolist märulit «Kapten ja komandör: retk maailma äärele» koos Russell Crowe’ga, aga  ka Arnold Schwarzeneggerit, kes päästab Ameerika väikelinna filmis «Viimane võitlus».

Filmzone+ pakub vaatamiseks filmi «Müürililleks olemise iseärasused», kus on peaosas võrratu Emma Watson, samuti igihaljast Meryl Streepi filmis «Lootus tärkab» ning ülinaljakat komöödiat «Saja-aastane, kes hüppas aknast välja ja kadus».

Esimesena on uued kanalid Filmzone ja Filmzone+ 1. augustist nähtavad Elioni klientidele.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles