Lady Gaga enne Soome kontserte: ärge serveerige publikule jääd!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga
Lady Gaga Foto: SCANPIX

Järgmise nädala kolmapäeval ja neljapäeval on soomlastel privileeg vaadata Helsingis Hartwall Arenal maailma number 1 poptähe kontserte.

See-tõttu on liikvel, nagu tavaliselt, uudised artisti nõudmistest kontserdikorraldajatele. Lady Gaga vastavas juhendis, ehk raideris,on näiteks paika pandud, et lava taga peab olema hapnikuballoon ja hulgaliselt mett, kirjutab yle.fi.

Iga nädalapäeva kohta on laulja management pannud kirja, mis sorti toitu peab serveerima. Näiteks esmaspäeviti lähevad loosi ainult grillroad. Kuna Lady Gaga esimene Soome-kontsert on kolmapäeval, siis sel päeval tuleb pakkuda mehhikopärast toitu ja neljapäeval ameerikapärast toitu.

Mis aga eriti huvitav, et Lady Gaga nõudel ei tohi kontserdipaiga baarides serveerida kontserdi ajal jääd. Igasugune kauplemine jääga peab lõppema pool tundi enne kontserdi algust.

Arvatavasti tuleb pool tundi sellest, et selle ajaga sulab üks jääkuubik lahedasti ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles