Piletimäng: võida pääsmed Plektrumi klubiõhtule

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Plektrumi Linnahalli klubiõhtu üks peaesineja DJ Deep Prantsusmaalt
Plektrumi Linnahalli klubiõhtu üks peaesineja DJ Deep Prantsusmaalt Foto: Plektrum

Elu24.ee loosib oma lugejate vahel välja kaks tasuta pääset kahele 12. septembril Tallinna Linnahalli fuajees toimuvale Plektrumi klubiõhtule.



Loosimises osalemiseks saada e-kiri pealkirjaga «Plektrum» aadressile pilet@elu24.ee, kirja sisse märgi kindlasti ära oma nimi, vanus ja kontakttelefon.

Piletid loosime välja 12. septembril kell 15.30. Võitjatega võtame ühendust ning nende nimed avaldame Elu24.ee lehel.

Fortuuna tahtel saavad koos kaaslasega peole minna:

Arvo Lukk

Mirjam Schmidt

Palju õnne! 

***

Reedese Plektrumi klubiõhtuga soovivad festivali korraldajad rõhutada «kultuuri» tähendust mõistes «klubikultuur». Pidu ilmestavad suured videoekraanid, moodsaim tantsumuusika, kunstilised kujunduselemendid ja tantsuetendus.

Linnahalli kolmel videoekraanil astuvad üles Euroopa juhtivad VJ-d Pfadfinderei (Saksamaa) ja Neon Golden (Austria).

Pfadfinderei näol on tegu festivali tähtesinejaga, sest kollektiiv on loonud nii Lenny Kravitzi muusikavideoid kui ka Nike reklaame ning MTV stuudiokujunduse.

Üritusel pakuvad pilti veel Visualsysteemi (Soome), Propaganda (Eesti), Random Doctors (Soome), Linnards Kulless (Läti), Rüt Rüt (Leedu) ja Faze (Eesti).

Lisaks esineb house’i produtsent DJ Deep (Prantsusmaa), kes on muusikaareenil juba 1980ndatest ja on ennekõike kuulsust kogunud erinevate stiilide - jazzi, disko, elektroonika ja aafrika rütmide - segamisega.

Kui varem on Pletrumil esinenud sellised dubstepi suurkujud nagu Skream, Youngsta ja Benga, siis tänavu astub klubiõhtul üles uustulija DJ TRG ehk Cosmin Nicolae Rumeeniast.

TRG pälvis laiemat tähelepanu oma esiklooga Put You Down/Broken Heart, mille korjas üles BBC Radio 1. Sellele järgnesid juba arvustused mainektes klubimuusika ajakirjades ATM, iDJ, Mixmag, Dummy, One Week To Live jm. Ühtlasi on TRG kutsutud Red Bull Music Academy‘sse (RBMA), mis tänavu toimub Barcelonas.

Eestist esinevad klubiõhtul veel Rulers of The Deep ja Madis Nestor. Sarnaselt TRG-ga on Nestor pälvinud neljanda Eesti DJ-na au võtta osa RBMA koolitustest, workshopidest ja stuudiosessioonidest valdkonna absoluutsete tippudega.

Lisainfot Visuaalsete helide festivali Plektrum kohta: www.plektrumfestival.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles