TOP 10: kõigi aegade kuumimad seksisümbolid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britney Spears Helsingis, 16.07.09
Britney Spears Helsingis, 16.07.09 Foto: Maria Vahuri

Inimesi on alati köitnud hingematvalt ilusad naised ja kuigi maitsed aja jooksul muutuvad, jäävad tähtsamad asjad samaks - kui tal on kaunis näolapp ja võrratu keha, kulutatakse tema nägemiseks hunnikute viisi raha.

Veebisait Yahoo! Shine tõi välja kümme kõigi aegade kuulsamat naist, kes on seksisümboliks olemise kunsti täiuseni viinud.

Bettie Page

Fetišimodell Bettie Page oli kui sõõm värsket õhku seksuaalse allasurutuse ajastul. Ta avastati 1950. aastal ambitsioonika fotograafi poolt, kes märkas kurvikat kaunitari Coney Islandil lõõgastumas. Viis aastat hiljem avaldas Playboy Bettie'st fotoseeria ja ülejäänud on ajalugu.

Marilyn Monroe

Kahju, et Marilynist on saanud mingis mõttes klišee, sest ta oli tõesti ainulaadne kaunitar. Norma Jean Bakerina sündinud blondiin rajas teed tulevastele staaridele, kes ei kanna null-suuruses riideid.

Mae West

Uljalt 1930. aastate staarilt pärinevad siivutud tsitaadid «Kas sul on püstol taskus või sul on lihtsalt hea meel mind näha?» ja «Ma mäletan meie kohtumist ja mul on selle tõestuseks pinnud». Ta kirjutas kolm seksuaalsusel põhinevat näidendit. Esimene kandis pealkirja «Sex» ja seda mängiti paar nädalat Broadwayl enne, kui see sündsusetuse pärast maha võeti. Mae teine näidend «The Drag» rääkis geimeestest ja tema viimane katse oli «The Pleasure Man», mis mõlemad Broadwayl kiiresti keelu alla pandi.

Madonna

1980. aastate teismelised ajasid oma vanematele hirmu nahka, kui hakkasid kandma võrksukki ja laulma kaasa skandaalsetele lugudele «Like a Virgin» ja «Papa Don't Preach». 52-aastasest Madonnast ei saa ka praegu mööda vaadata.

Farrah Fawcett

Koheva juuksepahmaka ja säravate silmadega Charlie inglite staar tegi punase trikooga sama, mis Paris Hilton käekotikoertega. See kuulus poster leidis tee kaheksa miljoni mehe seinale.

Pamela Anderson

Pammy tähelend sai alguse populaarsetest 90ndate sarjadest «Home Improvement» ja «Baywatch». Ta on Playboyle poseerinud kokku 19 korda ning ei ole ilmselt vaja üllatuda, kui ta seda uuesti teeb.

Kim Basinger

Basinger tegi unustamatu rolli erootilises draamas «9 ½ Weeks». Blondil kaunitaril läheb siiani hästi - ta mängis näiteks noore südametemurdja Zac Efroni kõrval filmis «Charlie St. Cloud».

Angelina Jolie

Kui Angelinat tuleks kirjeldada ühe sõnaga, oleks selleks ilmselt «huuled». Ta tegeleb nüüd päevast päeva lastega ja võitleb vaeste eest, kuid kõige selle all on kindlasti olemas kunagine seksijumalanna.

Megan Fox

Ajakiri FHM nimetas ta 2008. aastal maailma seksikaimaks naiseks, Maximi Hot 100 nimekirjas tuli ta teisele kohale ja nõnda edasi. See kaunitar ei kao kuskile!

Britney Spears

Enne Kevin Federline'iga abiellumist ja enda kiilakaks ajamist oli Britney üks kuumemaid popstaare. Kutid oli tema järele hullud ja iga tüdruk tahtis olla tema.

Kes on sinu meelest kõige kuumem seksisümbol?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles