Video: seksuaalkasvatus Norra viisil – ringi liikuva peenise abil

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seksuaalkasvatus Norra viisil - ringi liikuva peenise abil
Seksuaalkasvatus Norra viisil - ringi liikuva peenise abil Foto: Youtube

Norra seksuaaltervise organisatsioon RFSU palkas 19-aastase noormehe peenise rolli, tuletamaks noortele meelde turvaseksi reegleid.

Peenisekostüümi kandva Philip van Ecki sõnul ei ole tal peenise mängimise vastu mitte midagi, edastab The Local.

«Minu arvates on see üsna hea huumor. Saan lihtsalt peenis olles teiste heaks midagi teha,» selgitas noormees.

RFSU suveameti, peenise rolli, kandideeris mitusada noort, kuid välja valiti van Eck ning seda ta pikkuse tõttu. Nimelt on noor norralane 193-sentimeetrine ning peeniskostüüm sobis talle kõige paremini.

«Seks peaks olema turvaline, kuid samas lõbus, erutav ja natuke räpane. Meie kampaania just seda kajastabki. Kampaania eesmärgiks on noortele suunatud seksihuumor, kuid saime tagasisidet, et on neid üle 30-aastaseid, kes peavad seda labaseks ja alandavaks,» sõnas reklaamfilmi teinud reklaamibüroo Involve!Advertising esindaja Pernille Berg.

Norras haigestub aastas klamüüdiasse umbes 23 000 inimest ning hoolimata suguhaiguste levikust, kasutavad norrakad harvemini kondioomi kui näiteks rootslased, taanlased või soomlased.

Kampaaniavideol on näha peenist inimesi ehmatamas ning neid kuldsete konfettidega loopimas.

Van Ecki sõnul ei kulgenud reklaamvideo tegemine viperusteta, kuna möödakäijad tahtsid hiigelpeenisega selfie`sid teha. Peenise kehastaja sõnul tundis ta end ahistatuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles