Kati Toots: see ei olnud kindlasti minupoolne eksimus

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Toots Kroonika peol
Kati Toots Kroonika peol Foto: Viktor Burkivski

«Eesti tippmodelli» toimetaja avaldas täna imestust selle üle, et Kati Tootsi kirjutatud Kroonika artiklis on modellisaate võitjaks tituleeritud vale neiu. Kati Toots ütles Elu24-le, et tegu oli Kroonika toimetaja poolse arusaamatusega.

«See ei vasta tõele. Mina seda eksimust ei teinud, selle tegi meie toimetaja. Kui ajakirjanik edastab oma andmed toimetajatele ülekontrolli, siis paratamatult tehakse ka sealpoolseid muudatusi. Mina kirjutasin, et Kristiina-Liisa on olnud osaleja, mitte võitja, aga meie toimetaja ehk ei teadnud täpselt seda ja arvas, et kuna on kaks võitjat, on ka tema võitja. See ei olnud kindlasti minupoolne eksimus,» rõhutas Toots. Vahetusse läks artiklis vaid üks sõna, kõik muu oli õige.

«Kõik ajakirjanikud eksivad vahel ja see, et me Korobeiniku puhul kogemata valeinfot avaldasime, ei tähenda, et me seda kogu aeg teeme,» lisas ta. Apsakas juhtus tänavu maikuus, kui ärimees Andrei Korobeinik sattus Kroonika artiklis ihaldusväärsemate Eesti poissmeeste nimekirja, ehkki ta on õnnelikult abielus.

«Eesti tippmodelli» toimetaja Katrin Pauts avaldas täna hämmeldust, et Tootsi nime alt ilmunud Kroonika artiklis nimetati modellisaate esimese hooaja võitjaks Kristiina-Liisa Rätte, ehkki tegemist oli teise hooaja võistlejaga, kes isegi finaali ei pääsenud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles