Ups! Kati Tootsi äparduste jada jätkub

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Meelelahutusauhinnad - pidu Estonias.
Reno Hekkonens; Kati Toots
Eesti Meelelahutusauhinnad - pidu Estonias. Reno Hekkonens; Kati Toots Foto: Viktor Burkivski

Kindlasti lugesite hiljuti Elu24st uudist, kuidas Kroonikas ajakirjanikuna karjääri teha  üritav Kati Toots kuulutas abielus Andrei Korobeiniku vallaliseks ning titulleeris mehe üheks ihaldusväärsemaks saagiks vabade ja vallatute naiste jaoks.

Foto: Viktor Burkivski

Tootsi leiutatud uus žanr "Tootsi peenar" sai järje Kroonika loos modellisaate võitjate käekäigust.

Nimelt kuulutas Toots modellisaate 1. hooaja võitjaks Kristiina-Liisa Rätte, kellega oli tehtud ka intervjuu ja seksikas foto.

Loos kurdab neiu, et saade modellitööd ei toonud. See polegi ime, sest tegelikult on Kristiina-Liisa hoopis 2. hooaja võistleja, kes ei pääsenud finaaligi. Sama hooaja võitis Sandra Ude, kellega Toots on ka lookese teinud.

Saate avahooaja tegeliku võitja Helina Metsiku aga unustas lugupeetud autor miskipärast sootuks ära.

Ehk ei olekski see kõik nii kentsakas (algajad kirjaneitsid kipuvad ikka vigu tegema), kui Kati ei oleks ise sel samal 2. hooajal töötanud modellisaates kaadri taga ning viibinud peaaegu iga päev koos Sandra ja Kristiina-Liisaga modellimajas...

Katrin Pauts "Eesti tippmodelli" peatoimetaja: Soovin omalt poolt Katile uusi töövõite ajakirjanduspõllul, ootan tema järgmist sketši suure põnevusega!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles