Eesti naissportlastest tehakse kalender - on meil seda vaja?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ksenja Balta
Ksenja Balta Foto: Liis Treimann

Täna alustati piltide tegemist 2011. aasta naissportlaste kalendrisse. Spordialadest on esindatud näiteks kergejõustik, tennis, golf, uisutamine ja paljud muud alad.

Milleks meile sellist kalendrit vaja on?

Ajakirja väljaandja Donatas Narmont: Seda on vaja, et panna kooskõlla treenitud sportlase ilus naisekeha ja ka sobivad riided sinna.

Meil on hästi hea koostööpartner Baltika, kes oma tuntud kaubamärkide all ja stilistide abiga aitas need komplektid kokku panna ning tegemist ongi tegelikult järgmise aasta kollektsioonidega.

Nii, et kalender on väljatuleku ajal väga aktuaalne. Loomulikult on arvestatud ka natuke aastaaega, millal üks või teine kuu kalendris ees on ja vastavalt siis sellele on ka riided valitud.

Ühesõnaga, kõik naised on selles kalendris maitsekalt ja viisakalt riietatud. Aga kas mõnest sportlasest võib saada ka tulevane meesteajakirja modell?

Kergejõustiklane Maris Mägi: Playboyle ütleksin kindlasti ei. Ma ei ole sellisest asjast huvitatud.

Aga kui pakutakse fotosessiooni eest korralikku summat?

Ei, siis ka ei ole huvitatud.

Tegu pole elukutseliste modellidega. Kas seda on tunda ka fotosessioonil?

Fotograaaf Jarek Jõepera: Kõik on treenitud kehadega ja ülemäärase peki pärast keegi muretsema tõepoolest ei pea nagu tavaliselt, kui võtad inimese tänavalt pildistama. Kaamera ees käitumine on aga teine teema. See oleneb juba konkreetsest inimesest.

Uus kalender peaks valmis saama juba järgmisel kuul.

Kas Sina sooviksid oma kodu-või kontoriseina taolise kalendriga kaunistada?

Kiika videolõiku kalendri valmimisest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles