Bruce Willise tütar Rumer läks boyfriendist lahku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rumer Willis
Rumer Willis Foto: SCANPIX

USA näitlejanna Rumer Willis (22) lõpetas suhte telenäitleja ja modell Micah Albertiga (26) ning hängib nüüd telesarja «Glee`s» tüüpidega.

«Nad otsustasid, et suhe ei tööta ja otsustasid edasi liikuda,» vahendab people.com ühte allikat  Willise ja Alberti küsimuses. Muide, lisaks kuulsale isale on Rumeril ka kuulus ema, nimeks Demi Moore.

Näib, et Rumer ei plaani lahkuminekut kaua põdeda (või tegi ta seda juba varem ette ära), sest eelmisel laupäeval nähti teda lõbutsemas Las Vegase šikis ööklubis «Tao» koos näitleja ja muusiku 28aastase Mark Sallingiga (mängib telesarjast «Glee`s») ja samast sarjast tuntud Chord Overstreetiga.

Rumer Willise karjääri kohta võib öelda, et üht-koma-teist on ta teinud. Ta on mänginud üksikutes episoodides telesarjades «CSI: New York», «Meedium», «90210» ja teinud kõrvalosi mõnes mitte väga tugevas filmis, nagu näiteks «Ühikajänku» (2008).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles