Ketikoerad: inimesed, väärtustage hetki!

Elu24 muusikatoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ketikoerad liikmeid jätab ükskõikseks Tõnu Trubetsky ümber toimuv trall.
Ketikoerad liikmeid jätab ükskõikseks Tõnu Trubetsky ümber toimuv trall. Foto: Ketikoerad/promo

Pärast minituuri erinevates Eesti linnades esitlevad Ketikoerad oma uut singlit «Mäng» laupäeval Rock Cafes  BändCämpJämil.

«Minituuri raames juhtus palju ägedaid asju! Tapperis Vennaskonnaga esinedes läks esinemise jooksul kolm kitarrikeelt katki ning Haapsalus ajasime lava peal kitarristil juuksed maha. Loodame, et laupäeval suudame viis kitarrikeelt katki mängida,» ütles ansambli solist Ikevald Rannap.

Rannapi sõnul tuleb BändCämpJämil esinemine tõeliselt erakordne, sest oma uut lugu esitatakse erilises seades, kus lavale astuvad ligi 10 muusikut.  «Soovime inimestele meelde tuletada, kui oluline on hetkes elamine ja nende väärtustamine! Elus võib juhtuda igasugust jama, kuid just hetkedes peitub võlu, mis paneb silmad särama,» ütleb ansambli solist.

Ketikoerad käisid mõned nädalad tagasi minituuril, kus lisaks Tallinnale esineti ka Tartus ja Haapsalus. Pärast edukat tuuri väljastas ansambel on teise raadiosingli.
 

Kuula lugu «Mäng»! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles