Pildid: Tallinnas toimus 1. rahvusvaheline joogapäev

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1. rahvusvaheline joogapäev Tallinnas 21. juunil
1. rahvusvaheline joogapäev Tallinnas 21. juunil Foto: Rahvusvaheline joogapäev

Pühapäeval, 21.juunil, toimus ülemaailmse esimese rahvusvahelise joogapäeva raames Tallinnas, Tondiraba Jäähallis - I rahvusvaheline joogapäev Eestis, milles üheaegselt võttis osa 192 riiki.

Foto: Rahvusvaheline joogapäev

Joogapäeva algas piduliku avatseremooniaga, mille avas kõnega India suursaadik Soomes ja Eestis härra Ashok  Kumar Sharma, kes tutvustas jooga üldist põhimõtet.

Foto: Rahvusvaheline joogapäev

Joogapäeva raames toimusid: näidis jooga-teraapia treening  (Shakti Jooga stuudio juhendamisel), päikese tervituse (so Surya Namaskar) kompleksi harjutused erinevate jooga koolide juhendamisel (Shakti Jooga, Injoy Studio, Eesti Kundalini Jooga Õpetajate Ühing), Sigrid Õnnis’e poolt läbiviidud hingamistehnika ning lõdvestuse osa ja mediteerimine, mida viisid läbi Art of Living sihtasutuse juhendajad Larissa ja Margus.

Foto: Rahvusvaheline joogapäev

Peale jooga sessiooni toimus meelelahutusprogramm, kus esinesid Tervendavate Helide Keskuse muusikud Lilia Märtmaa ja Denis Vinogradov, lummavat muusikat bambusflöödil mängiv Leho Rubis ning lõpetuseks särtsakas Bollywoodi tantsija Jamila (Kati Pruel).

Kogu ürituse ajal töötas ka heategevuslik laat kus olid esindatud kvaliteetsed tervise tooted, joogatarvikud ja taimetoit.

Foto: Rahvusvaheline joogapäev

Külalised jäid väga rahule ning säravate naeratustega näol lubasid tulla ka järgmisel aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles