LIOR SUCHARD - Master mentalist`i üleloomulik show jõuab Eestisse!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lior Suchard
Lior Suchard Foto: promo

29.11.2015

kell 19.00

Nordea Kontserdimajas

LIOR SUCHARD - Master Mentalist`i üleloomulik show

Foto: Erakogu

Meister-mentalisti LIOR SUCHARDi esmakordne esinemine Eestis toimub 29. novembril Nordea Kontserdimajas.

Vaatamata maailma kuulsaima telekineetiliste ja selgeltnägija võimetega elegantse šõumehe pingelisele esinemisgraafikule ja suurele populaarsusele kõikidel mandritel, õnnestus Worex Media Groupil kutsuda ta Eestisse esinema.  

Üllatusi täis õhtul saab iga külaline olla tunnistajaks lõbusale, üleloomulikule ja uskumatule šõule ning soovi korral osaleda ka ülemaailmse kuulsusega LIOR SUCHARDi lavapartnerina. Meister-mentalist ei ürita enamat, kui muuta kehtivat ettekujutust inimvõimetest ning tema šõu järel ei tundu maailm enam kellelegi endine.

Foto: Erakogu

LIOR SUCHARD - uskumatu selgeltnägija ja telekineetiliste võimetega mees elab Tel Avivis.

Tema jaoks on tühiasi peatada kell, painutada pilguga kõveraks metallmünt teie taskus, kusjuures suletud silmadega ning ära arvata rahatähe seerianumber, mille te võtate oma isiklikust rahakotist. Ta ütleb täpselt ära iga täringu numbri ja seepärast on tal ka sissepääsukeeld maailma kõikidesse  kasiinodesse.

Foto: Erakogu

Mõelge alati positiivselt, sest te ei või iial teada, kes loeb teie mõtteid! - Just selline on meister-mentalisti loominguline kreedo.

LIOR SUCHARD ise ütleb, et loodus on teda krooninud uskumatu andega, mida ta publikuga meelsasti jagab - tegu ei ole mingil juhul silmamoondamise või tsirkusetrikkidega. LIOR SUCHARD omab üleloomulikke võimeid ja palja mõttejõuga suudab ta korda saata täiesti uskumatuid asju.

Foto: Erakogu

Öeldakse, et kõik on müüdav. Kuid kas saab ära osta maailma kõige rikkama inimese tähelepanu?

Kahtlemata mitte. LIOR SUCHARD on korduvalt vapustanud oma võimetega näiteks Bill Gates’i, kellele 2015. aastal Forbes omistas taas maailma dollarimiljonäride reitingus esimese koha. SUCHARD on ka Warren Buffetti, maailma ühe võimsama ameerika ettevõtja ja investori, isiklik nõustaja.

Foto: Erakogu

LIORIT teab terve maailm.

Ta on olnud nii Larry Kingi kui president Clintoni külaline. Meister-mentalist on vapustanud oma üleloomulike võimetega Hollywoodi tähti Renée Zellwegerit, Leonardo di Capriot, Arnold Schwarzeneggerit ja paljusid teisi.

Tuntud maag Uri Geller on nimetanud SUCHARDi oma mantlipärijaks. Paljud Hollywoodi tähed ja tuntud ärimehed peavad temaga enne tähtsate otsuste vastuvõtmist nõu.

Foto: Erakogu

Oma üleloomulikest võimetest sai LIOR SUCHARD teadlikuks juba kuueaastaselt ja sellest ajast alates on ta end pidevalt edasi arendanud.

LIOR SUCHARD on oma elust ja võimetest kirjutanud mitmeid raamatuid. Üks tema raamat „Mentalist: kuidas rakendada oma vaimseid võimeid soovitu saavutamiseks” on  tõlgitud ka eesti keelde ja müügil Apollo raamatukauplustes.

Foto: Erakogu

Kõiki Nordea Kontserdimaja novembrišõu pileti ostjaid ootab selle raamatu näol ka Apollo raamatukaupluse poolt tehtav meeldiv üllatus. Kuid sellest juba hiljem, et üllatus jääks viimase hetkeni ikka üllatuseks.

Värsket uskumatut ja rabavat LIOR SUCHARDI šõud, maailmas ainulaadsete võimetega mehe üllatusterohket ja humoorikat esinemist, saame näha 2015. aasta novembrikuus Nordea Kontserdimajas!

Foto: Erakogu

23. novembril on Nordea Kontserdisaali LIOR SUCHARDi esinemise ajaks paigutatud  LED-ekraanid, mis võimaldavad jälgida detailselt iga meediumi liigutust.

Mida me täpselt näha saame ei tea veel keegi, kuid kahtlemata on tegu ootamatusi ja üllatusi täis meelelahutusõhtuga maailmakuulsalt meistrilt.

Foto: Erakogu

Päris kindlasti demonstreerib LIOR oma novembriõhtusel esinemisel  

•    mõtete lugemist,

•    mõistatab ära teie esimese armastuse nime,

•    ütleb laulu, mis mängib hetkel inimese peas,

•    teostab erinevat telekineesi,

•    sooritab matemaatilis-loogilisi ekspreimente,

•    tegutseb müstikavallas,

•    kasutab ära mobiiltelefonide võimalused,

•    mõistatab ära, millise sõna on vestluspartner valinud ajalehest,.

•    painutab metallesemeid,

•    peatab pilguga kellaseiereid,

•    näitab, mida uut saab teha geomeetriliste kujunditega

•    ja matemaatiliste arvutustega

•    ning pakub rohkesti uut, seninägematut ning üllatavat!

Foto: Erakogu

Piletid showle on müügil kõigis Piletilevi kassades.

Ainult juuni lõpuni kehtib kõigile piletitele 15% soodustus!

Vaata uskumatuid videosid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles