«Kolmas kivi päikesest» endine staar kaotas venna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist "Algus", Joseph Gordon-Levitt ja Leonardo DiCaprio
Kaader filmist "Algus", Joseph Gordon-Levitt ja Leonardo DiCaprio Foto: SCANPIX

Joseph Gordon-Levitt  (29) mängis aastatel 1996-2001 TV-seriaalis «Kolmas kivi päikesest» Tommy Solomoni, kel oli teadlasest isa, ohmakas vend ja seksikas õde.

 

Gordon-Lewitt teatas Twitteris, et tema vend Dan (36) leiti esmaspäeval meelemärkuseta oma kodust Hollywoodis. Haiglas ei õnnestunud meest elustada ja arstidel ei jäänud muud üle, kui konstanteerida Dan Gordon-Levitti  surma.

Dan, hüüdnimega «Burning Dan» (tõlkes – põlev) tegeles moderntantsuga, mis oli miksitud jooga ja meditatsiooni elementidega, eesmärgiga näidata inimestele viisi harmooniliseks eluks, kirjutab popeater.com, (vaata sealt ka Dani pilti).

Joseph ja Dan koondasid enda ümber online`s (veebikülg hitRECORD.org) loomeinimesi. Liigub ringi arvamus, et Dani surmas olid mängus narkootikumid, kuid kohtuarst pole veel surma põhjust tuvastanud.

Joseph Gordon-Lewitt loobus nullindate alguses tööst televisioonis ja mängis sõltumatustes filmides. 1999. aastal mängis ta olulist kõrvalosa noortekomöödias «10 Things I Hate About You», tema värskeim osatäitmine pärineb filmist «Algus» (i.k «Inception»), mis jookseb ka praegu mõnes siinses kinos.

Kaastundeavaldusi venna surma puhul saab Joseph Gordon-Levittile saata tema Facebooki kontole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles