Galerii: Lõbusa Vanaema pidu möödus glamuurses kullasäras!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud Reedel, 12. juunil toimus Klubis Teater järjekordne Babulja Special - GOLD . Sel korral oli pidu justkui glamuuri sünnipaik. Kohapeal ootas kõiki punane vaip, kuldne saal ning kohapeal sai silmata rekordiliselt palju kauneid kuldseid kleite, säravaid kingi ning sensuaalselt punaseid huuli, mis mehed sõnatuks võtsid. Läbi kogu öö säras saal küünlavalguses, kui lugematul hulgal šampanjapudelid tantsu saatel laudadesse viidi.

Klubi Teater Vanaema oli sel korral ette valmistanud säravaima peo linnas - Kulda väärt tervitus uksel, kuldsed kaunitarid ja kullapalavikku jahutavad kingitused Vanaema lapsukestele. Taaskord pidutsesid ka Vanaemad ise koos enda külalistega varahommikuni, jalga keerutades, külma viina nautides ja peost lõbu tundes.

Foto: Klubi Teater

Õhtu, mis algas kuumade suvetuulte saatel maja ees vastapandamatult kütkestava vastuvõtuga, sai väärilise lõpu klubi Teater saalis, kui õhus oli tunda glamuuri ning sära. Laval olid ilutsemas klubi Teater diivad, kes kütsid seest kuumaks kõigi kehad. Igale punase vaiba üritusele vastavalt, olid kohal ka mitmeid Eesti koorekihi isikuid, kes on Babulja Special ürituse enda igakuiseks lõõgastumispaigaks valinud.

Foto: Klubi Teater

Pidu, millest keegi ei tahaks ilma jääda - Lõbusa Vanaema taktikepi all kõlav parim muusika, kaunid tantsijad, külm viin ning maitsvad suupisted. Just see on taevalik pidu, mis toimub Tallinna kõige glamuursemas klubis, ööklubis Teater. Babulja Special jõuab kõigini juba juulis, ent ka sel reedel on oodata suurejoonelist pidu. Trummipõrina saatel saabub pärast pühi Buddha Lounge pidu, mis müristab suvesooja lõpuks Eestisse. Rohkem infot peo kohta leiad Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles