Meelis Lao pruut mängib venelaste muusikavideos gangsteri kallimat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärimees Meelis Lao.
Ärimees Meelis Lao. Foto: Toomas Huik

Skandaalse ärimehe Meelis Lao pruut Sirly Tillmann on peaosas vene bändi Banderos maffiateemalises muusikavideos. Brüneti kaunitari rolliks on olla ühe gansteri kallim.

Laod saatvate naiste nimekirja lisandus kaunis modell Sirly Tillmann 2005. aasta suvel. Paarike on koos olnud juba viis aastat ning sahistatakse, et Meelis ja Sirly on ka kihlatud.

Meelis Lao (44), kelle ümber vihisevad nii kuulid kui naised, on lahke, džentelmenlik, rahulik, võluv, šarmikas mees. Sellisena on teda kirjeldanud kõik naised, kes mehe iseloomuomadusi lähemalt tunda saanud.

Suurest südamest ja sisemisest lahkusest on Meelis kinkinud naistele autosid, lasknud suurendada nende rindu ja meelitanud kallite reisidega…
 

Kroonika on pannud omal ajal pingeritta ka Lao eelmised tuntuimad silmarõõmud:

Ärinaine Kätlin Maran

1990ndate teisel poolel võitis Meelis Lao südame ärinaine ja nüüdne Urmas Sõõrumaa elukaaslane Kätlin Maran. Nad tutvusid uusaastapeol Olümpias, kuhu mõlemad olid tulnud üksi. Pärast kohtumist otsustasid nad teineteise seltsis ka värsket aastat tervitada. Ühise piduliku hetke järel mõtlesid Meelis ja Kätlin, et võiks proovida ka kooselu. Ühtekokku kestis see viis aastat.

Kätlin tunnistas toona, et lahku mindi, kuna suhtel polnud tulevikku. «Mul polnud tahtmist terve elu elada nii, et ribikardinad on kogu aeg akende ees ja päike ei paista tuppa.» Kätlin kirjeldab, kuidas ta pidi alatasa enne Meelise koju saabumist kardinad ette tõmbama, et juhuslikud kuulid sisse ei lendaks.

Ärinaine Heti Tulve

Kui Meelis blondist Kätlinist lahku läks, nähti meest mitme kauni daami seltskonnas, kuid keegi ei võitnud Meelise südant päriselt endale. Siis tutvus Lao noore modelli Hetiga. 

Seltskondes sahistati, kuidas ärimees tõmmule kaunitarile Mercedese džiibi ja hinnalisi juveele kinkis ning kuidas ta Hetit mitmele välisreisile kaasa võttis. Koos nähti neid nii poes kui ka peosaalis suudlemas.

Kõigele vaatamata jäi Heti ja Meelise suhe lühikeseks, sest vaatevälja ilmus järgmine kaunitar.

Kirjastaja Aina Ambrosius

Ärimehe uus silmarõõm Aina Ambrosius õppis Laoga tutvumise ajal ülikoolis suhtekorraldust ning  tegeles argipäeviti kirjastamisega ja andis muu hulgas välja ka Lao hea sõbra Kaur Kenderi teoseid.

Aina mainis toona Kroonikas, et ideaalmehele sobilikud iseloomuomadused on Meelisel täitsa olemas. Armusuhte teemal jäi ta siiski kinniseks: «Keegi ei tea, mis elu toob». Ja elu tõi Meelisele hoopis uue südamedaami.

Popstaar Eda-Ines Etti

Meelis Lao kiindumus kuulus peale Ainat lauljatar Eda-Ines Ettile. Paarikest nähti käsikäes klubis BonBon tantsimas, restoranides teineteise seltsi nautimas ja vanalinnas jalutamas. Eda-Ines tõdes toona, et tunneb ärimeest piisavalt ning et teda ei hirmuta mehe pöörane minevik ega turvaarmaada.

Eda-Ines nautis Lao seltskonda täiel rinnal. Ilmselt on see nii ka vastupidi, sest mehel jätkus alati  aega ka reisilt naasvale lauljatarile roosidega lennujaama vastu tõtata või viia kaunitar Sushi House’i, kostitada teda hõrgutavate roogadega, ise neiu juukseid hellitades ja suudeldes.

Lao laste ema Ave

Meelis Lao naudib kaunite naiste seltskonda. Kuid nagu paljudest maffiafilmidestki näha, on bossil küll alati sõbrannasid, kuid laste ema on üks ja kindel.

Oma kahe poja ema Avega oli Meelis aastaid abielus, kuid hoolimata lahutusest ja lahus elamisest sündis 2001. aastal, kui Lao liikus seltskonnas modell Heti Tulvega, nende teine laps. Abielusidemeid paar siiski ei taastanud.

Lao on tunnistanud, et Ave oli tema esimene armastus. «Kui abiellutakse liiga noorelt, ei osata alati teineteisega arvestada ja hinnatakse võib-olla valesid väärtusi. Nii juhtubki, et sellised liidud ka lagunevad,» on ärimees varasemates intervjuudes pere purunemise tagamaid selgitanud.

Sirly Tillmann

Suvel 2005 vallutas Meelis Lao südame kaunis modell Sirly Tillman, kellega ollakse koos tänaseni. 

Vaata muusikavideot, mis filmitud osaliselt Tallinna Pühavaimu kirikus, peaosas Sirly Tillmaniga!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles