Kahvliahvid peagi Põhjakal!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahvliahvi kokakool
Kahvliahvi kokakool Foto: Kahvliahvid

Vähem kui kuu pärast, 18. juulil, seab Kahvliahvi kokakool end üles Põhjaka mõisa restorani hoovil. Lisaks kokandustundidele saavad külastajad kokata kaasa ka armastatud Põhjaka kokkade kõrval köögis.

Foto: Kahvliahvid

Kahvliahvi kokakooli sündmusel, mis innustab vanemaid koos lastega kokkama, asuvad sel korral vaimustavaid tunde juhendama teiste seas Põhjaka kokk Ott Tomik ja tuntud toidublogija Mari-Liis Ilover.

Foto: Kahvliahvid

Lisaks leiab aset toidudisaini work-shop, mille käigus valmivad moedisainer Karolin Kuusiku ning teatrikunstnik Kaili Viidase nõela taktis ehted metsaandidest. Lapsed on koos vanematega oodatud osa saama ka rabarberikoogist inspireeritud lustlikust massaažiseansist.

Foto: Kahvliahvid

Vaid sel päeval avab mõisa hoovil uksed ajutine kohvik, kus külastajad saavad kahvliahvikeste kombel kaasa hakkida ja segada Põhjaka kokkade kõrval köögis.

Foto: Kahvliahvid

Kokakooli tundidesse eelregistreerumine algab 30. juunil, toimuvaga tasub end kursis hoida ahvikeste FB-saidil: facebook.com/kahvliahvid.

Foto: Kahvliahvid

Seekordne kokakoolisündmus saab teoks tänu peatoetaja RMK-le. Suured sõbrad on ka E-Lux, Selver ja Apelsin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles