Suur Võidusõit 2015 toob starti armastatud meelelahutaja Henrik Normanni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur Võidusõit 2015 toob starti armastatud meelelahutaja Henrik Normann`i
Suur Võidusõit 2015 toob starti armastatud meelelahutaja Henrik Normann`i Foto: Rednut Racing Team

27. ja 28. juunil Pärnu külje all auto24 ringil peetav rahvusvaheline autode ringrajavõistlus Suur Võidusõit 2015 toob rajale enam kui 100 võistlusautot, nende seas ühe BMW, mille rooli keerab tuntud koomik ning meelelahutaja Henrik Normann.

Normann lööb kaasa BMW 325 Cup arvestuses ning lisaks eestlastest kaasvõistlejatele on selle võistlusklassiga rajal ka Soome võidusõitjad. Normann jagab autot Kasmar Tunderiga, kellega starditakse 45-minutilises kestvussõidus. Antud formaat näeb sõidu kestel ette juhtide vahetust. Pole veel teada, kas Henrik Normann alustab sõitu või vahetab poole peal Tunderi välja.

Stardinumbri 97 all võistleva paari Tunder-Normanni elu rajal saab olema kibe, sest antud sõidus teevad kaasa teisedki kiired võidusõitjad. Samas sõidus astub üles näiteks eelmise aasta European Radical Mastersi teise koha omanik, noor ja talendikas Tristan Viidas. Viimane on paarimeheks Mikk Maatenile.

Suur Võidusõit 2015 on Põhja-Euroopa suurimaid ringrajavõistlusi. Lisaks ümberkaudsete riikide meistrivõistlustele on rajal võimalik näha ka kodumaise meistrisarja võidusõitjaid. Lisaks võistlustele on võimalik osa saada koguperelaadast ning live-kontserdist. Esinejatena astuvad üles Elina Born ja Stig Rästa, Ines bändiga ning Koit Toome koos legendaarse Jaak Joala saatebändiga Radar. Esitamisele tuleb repertuaar kultusfilmist "Teisikud".

Suur Võidusõit 2015 piletid on saadaval Piletilevist või kohapealt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles