Galerii: Margus Karu esitles uut romaani «Täna on täna ja forever on forever»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 18. juunil esitles Viru Keskuse Rahva Raamatus «Nullpunkti» autor Margus Karu oma teist romaani «Täna on täna ja forever on forever». Esitlusel vestles autoriga tema kauaaegne sõber Jim Ashilevi.

«Täna on täna ja forever on forever» on Margus Karu, «Nullpunkti» autori teine romaan, mis viib lugeja kaasa peadpööritavale seiklusele tänapäeva noorte täiskasvanute maailmas. «See igipoolik käsikiri käis minuga viis aastat kõikjal kaasas: kodus, kontoris, kohvikus, rannas; Tallinnas, Rakveres, Vietnamis, Uus-Meremaal, Indias, Austraalias, Londonis, Pariisis, Prangli saarel ... Töö käigus hukkus ka kolm läpakat ja parema käe nimeta sõrm. Olen äraütlemata rõõmus, et see lõpuks ometi kaante vahele sai,» sõnas autor.

Foto: Viktor Burkivski

Nädal aega tagasi müügile tulnud raamat on Rahva Raamatu edetabelis tõusnud juba viiendale kohale, mis annab märku sellest, et Margus Karu uus romaan on võetud sama hästi vastu kui «Nullpunkt», mille esimene tiraaž müüdi läbi kõigest paari nädalaga.

Foto: Viktor Burkivski

Vaata galeriist ja videost, kuidas esitlus möödus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles