Eesti parim noor tantsija selgub pühapäeval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telenägu Erkki Sarapuu hole in one elamusgolfikeskuses
Telenägu Erkki Sarapuu hole in one elamusgolfikeskuses Foto: Ajakiri Golf

Lisaks laulustaarile sünnib sel kevadel ka tantsustaar ja seda tänu TV3 Play ja TV6 eriprojektile «Tantsuhullus», mille finaal on juba sel pühapäeval.

Foto: TV6

Veel mõne kuu eest alustas «Tantsuhulluse» eelvoorudes 1500 noort, kelle seast on end finaali tantsinud vaid kuus andekamat. Just need kuus tantsutalenti võistlevad pühapäevases  lõpuheitluses Eesti parima noore tantsija tiitlile. Võitja selgitab välja žürii koosseisus Liisi Koikson, Jüri Nael ja Siim Sups. Saatejuht on Erkki Sarapuu.

«Tantsuhulluse» finaalis on Kristin Ireen Kuusk Tartumaalt, Kristiin Kulpson Võrumaalt, Fred Vahter Tartumaalt, Eliisabel Jõela Tallinnast, Grete Sirge Tartumaalt ja Anita Kurõljova Tallinnast. Parima selgitamiseks toimusid koostöös Koolitantsu festivaliga üle Eesti eelvoorud, kus ühe päevaga pidid noored selgeks õppima tantsushow ning selle õhtusel esitlusel valisid juhendajad parimad tantsijad poolfinaali. Poolfinaalid ja finaal toimusid Tallinki reisilaeval Victoria I Rootsi kruiisil, kui Tallinnast lahkus 57 poolfinalisti ja neist tagasi Tallinna jõudis vaid üks, kes võitis projekti ja sai Eesti parima noore tantsija tiitli.

«Tantsuhulluse» finaal on TV6 eetris pühapäeval kell 14.05. Kõiki saateid saab järele vaadata TV3 Play lehelt. Lisainfot leiab «Tantsuhulluse» Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles