Ewert and the Two Dragons annab selle suve ainsa Eesti kontserdi Intsikurmus

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elephants From Neptune kontsert, Robert Linna ja Ewert Sundja
Elephants From Neptune kontsert, Robert Linna ja Ewert Sundja Foto: Tiit Mõtus

Intsikurmu metsapargis Põlvas 31. juulil ja 1. augustil toimuva suve suurima hea muusika festivali esinejate nimekirja lisandus Ewert and the Two Dragons, kes annab selle suve ainsa Eesti kontserdi just Intsikurmus.

«Meil on hea meel uue albumi «Circles» esitlustuuriga nüüd ka Lõuna-Eestisse jõuda. Intsikurmu festival on suve üks mõnusamaid kodumaiseid üritusi ning on rõõm sellest osa saada. Kuna see on sel suvel meie ainus kontsert Eestis, ootame seda väga,» kinnitavad draakonid.

Kahel festivalipäeval esineb kahel laval kokku üle 20 artisti. USA-st tuleb Lõuna-Eesti metsade vahele HYPNOTIC BRASS ENSEMBLE, kes on teinud koostööd paljude kuulsate artistidega. Nende muusikat leiab nii «Näljamängude» 1. ja 2. osa filmimuusika albumitelt, Maxwelli «Pretty Wings» puhkpilli soolos, Gorillaz «Plastic Beach» plaadilt koos Snoop Doggiga, kui ka Mos Defi ja Ghostface Killah (Wu Tang Clan) lugudelt.

Lätist tulevad festivalile CARNIVAL YOUTH, TRIANA PARK, SUS DUNGO, Leedust tuleb GARBANOTAS BOSISTAS, Norrast BENDIK. Eesti artistidest on kohal ELEPHANTS FROM NEPTUNE, KALI BRIIS, WILHELM, JUNK RIOT, LIIS RING, TARTU POPI JA ROCKI INSTITUUT, ESTRADA ORCHESTRA ja paljud teised. Festivali täpne kava on üleval www.kurmu.com.

Kuni juuni lõpuni maksab festivalipass 30 eurot. Piletid on müügil Piletilevis.

Lõuna-Eesti suurim hea muusika festival Intsikurmu on välja kasvanud Uue Ajastu Festivalist ja toimub kuuendat korda. Festivali märksõnadeks on puhas loodus, mõttega muusika, videoinstallatsioonid, hea söök-jook.

Vaata lähemalt kodulehelt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles