Ott Lepland: uus album on kollektiivipõhisem

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar ja Ott Lepland lõpetasid plaadituuri Pärnus. Ott Lepland
Tanel Padar ja Ott Lepland lõpetasid plaadituuri Pärnus. Ott Lepland Foto: Madis Sinivee

Hiljuti neljanda albumi «Siinpoolne» üllitanud Ott Lepland tunnistas, et uus plaat on varasemast rohkem tema bändi nägu.

«Kui võrrelda seda plaati ja eelmist plaati, siis erinevus on päris suur. Kui kolmas album oli pateetilisem, sügava sõnumiga ja klaveripõhisem, siis see album on kollektiivipõhisem, bändipoisid on ka palju kaasa rääkinud,» tõdes Lepland Raadio 2 saates «Eetris on Koit Raudsepp», vahendab Menu.

Ühtlasi leiab Lepland, et «Siinpoolne» on hoogsam ja raadiosõbralikum album kui kaks ja pool aastat tagasi ilmunud «Öö mu kannul käib».

«Ükskõik, mis muusikat sa ei mängi, on oluline see, et seda mängiksid väga head ja haritud pillimehed,» rääkis Lepland ja lisas, et tema kollektiivis mängivad pillimehed ja taustalaulja Marvi Vallaste on tugevad muusikud. Lisaks Otile ja Marvile musitseerivad bändis veel Kaspar Kalluste, Kristjan Kaasik, Tarvi Kull ja Viljar Norman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles