Tähtis info? Channing Tatum avaldas filmi promodes oma peenise hüüdnime

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ID: DGG- 048039 PIC FROM PR PHOTOS/ CATERS NEWS PICTURED: Channing Tatum and Mila Kunis at the Jupiter Ascending Premiere at the TCL Chinese Theater in Los Angeles on February 2nd 2015
ID: DGG- 048039 PIC FROM PR PHOTOS/ CATERS NEWS PICTURED: Channing Tatum and Mila Kunis at the Jupiter Ascending Premiere at the TCL Chinese Theater in Los Angeles on February 2nd 2015 Foto: David Gabber / PRPhotos.com/Caters News Agency

Maailmakuulus näitleja Channing Tatum avaldas filmi «Magic Mike XXL» promodes enda eraelust vürtsikaid detaile.

Kuum näitleja Channing Tatum avaldas Reddit AMA sessionil oma uut filmi promodes privaatsetele küsimustele vastates vürtsikaid detaile.

Kui fännid staarilt uurisid, kas tema peenisel on hüüdnimi, said nad ka vastuse. «Gilbert,» teatas maailmakuulus staar küsimusele vastates.

Lisaks avaldas mees ka, millist supervõimet ta endale sooviks. «Ma soovin, et ma võiks kõik inimesed mingil hetkel alastiolekusse panna.» Staar tegi selgeks, et soovib seda ainult heal eesmärgil. «Mitte põhjusel, mida kõik arvavad. Inimesed muutuvad väga kenaks, kui nad alasti on.» Nimelt ei ole inimesed siis tema sõnul enam s**apead, vaid mõtlevad sellele, kuidas nad välja näevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles