«Naistevahetusest» toodi ära köögimööbel

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus ja Elina paidest osalesid saates Naistevahetus.
Jaanus ja Elina paidest osalesid saates Naistevahetus. Foto: Jelena Rudi

Erandina esimese saate kangelasest Tõnisest, kes sihtis üle-eestilist kuulsust, läks tänavuse hooaja teine paar, Elina ja Jaanus Paidest saatesse sootuks pragmaatilisema eesmärgiga.


Teatavasti saab kumbki saates osalev paar tegijatelt 15 000 krooni, mis asendusema äranägemise järgi paika pannakse. Heatujulised Elina ja Jaanus oskasid asjad nii osavalt ajada, et see summa mahutati just sinna, kuhu vaja: puudolevasse köögitehnikasse.

Elina käis vahetusnaiseks Tartus ja vastupidiselt Tõnisele ning Angelale see hoopis kinnitas nende suhet. «Sain teada, et minu mees on ikka see kõige õigem,» kinnitas Elina malbelt naeratades.

Saate-ankeedi täitis Jaanus, kes on juba vana telekala. Omal ajal käis ta istumas «Tõehetke» punasel pihitoolil, kust tõustes võttis Hannes Võrno käest vastu kopsaka tšeki. «Noh, mis ta oli, sada miinus maksud. Sai ühtteist vajalikku ostetud,» mainis Jaanus tagasihoidlikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles