Naistevahetuse-Tõnis pani kuulsuse nimel pere-elu kaalule

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naistevahetuse Tõnis
Naistevahetuse Tõnis Foto: Jelena Rudi

«Naistevahetuse» esimese osa kangelane Tõnis (25) Põltsamaalt tunnistas, et läks saatesse vajadusest kuulsaks saada.


Metallitöömees Tõnis armus vahetusemasse Kädysse (32), kellel küll ei olnud mingit plaani ega vajadust tema tunnetele vastata. Sellegipoolest adus Tõnis, et sõnaka ja enda eest seisva Angela asemel sobiks talle hoopis vaiksem ning tagasihoidlikum naisetüüp. Nii sai Tõnise ning Angela (30) suhe saates osalemisega tõsise hoobi. Angela jõudis koju vahetusperest Hispaaniast, vaatas korraks mehele otsa ja sai aru, et siia majja teda enam ei oodata. Kohvreidki lahti pakkimata astus ta uksest välja.

Nüüd elab Tõnis korteris Põltsamaal, mis, nagu ta saates uhkelt ütles, on ainuke remonditud korter terves majas. Angela elab koos lastega samuti Põltsamaal, aga teises korteris. Lahuselu on kestnud juba mitu kuud.

Miks soovis Tõnis kurikuulsas saates osaleda ja nii võib-olla oma aastaid kestnud pereelu lõplikult purustada? Arvestagem, et kannatajateks jäävad ka tema ja Angela aastavanune pojake ja 8-aastane tütar Angela eelmisest suhtest.

«Tahan staariks saada, sest olen edev inimene,» ei tee pikka kasvu, kõhna kehaehituse ja murduva häälega Tõnis pärast saate esimese osa nägemist asjast saladust. «Ma ei ole selline lihtsalt eestlane, kes seisab kuskil nurgas ja midagi ei tee ega taha silma hakata. Mina olen teistmoodi. Isegi terves minu suguvõsas pole minusugust. Avalikkuse tähelepanu vastu pole mul mitte midagi ja netikommentaare ma ei karda. Minul jookseb see mööda külge maha.»

Põltsamaal on Tõnis juba enne saate algust kuulsust kogunud. Mingid kõlakad juba käivad ja töö juures on paar korda juba nalja visatud, et noh, Tõnis, anna autogrammi. Tõnis ei ole veel andnud. Enne saate esitlust lubas mees, et intervjuusidki annab ta ainult raha eest. Jutuajamise eest ta Elu24-le kohe arvet ei esitanud. Aga siiski: «Ei me ette tea… Arved võivad veel hiljem tulla. Alla miljoni meil pole mõtet rääkida…»

Saates ütleb Angela, et peab endast viis aastat nooremat Tõnist lapsemeelseks. Tõnis ise arvab, et ta on täiskasvanud ja vastutusvõimeline mees. «Ma olen selline pullimees, kes tahab vahel mingi tembuga hakkama saada, et ikka «näha oleks». Ma arvan, et sellest võib Angelal minust selline arvamus olla.»

«Kui me Angelaga kohtusime ja jalutamas käisime, siis olid ikka võõrad aiad kõrval, eks ole. Ja siis vaatasin, et ühes aias on roos! Mul tavaliselt tekivad sellised huvitavad mõtted – hüppasin üle aia ja tõin selle roosi ära,» kirjeldas oma romantilisi kangelastegusid mees, kes oma (eks?)abikaasat viis korda kosis, pea iga kord ka asjakohase sõrmuse kinkides. Nüüd teavad siis ka Põltsamaa roosikasvatajad, mille nahka nende hoolealused on läinud.

Mis siis ometi on paari vahel juhtunud? Miks Tõnis nüüd Angelast lahti tahab saada?
«Ma ei taha temast lahti saada, aga mingid ebasobivad asjad on meie vahel. Kuigi ma olen selle nimel aastaid pingutanud. Mingil määral pingutab ta ise ka, aga ei kipu seda eriti välja näitama,» peab Tõnis suhte lagunemise juures peasüüdlaseks ikkagi Angelat.

Sellest hoolimata loodab Tõnis, et nende ühine elutee Angelaga veel jätkub: «Ma loodan seda, aga 100 protsenti ei saa ma enam midagi öelda, kuna saade võib ka oma töö teha. Aga elu ongi selle jaoks, et elada ja mõelda, mida teha,» nentis Tõnis filosoofiliselt.

«Oli huvitav tunne vaadata, mõningad kohad olid päris naljakad, võiks veel kord vaadata. Kui võimalik, siis salvestan,» arvustas Tõnis saadet, mida ta ise esimest korda nägi kolmapäeva lõuna ajal.

TV3 eetris on «Naistevahetuse» selle hooaja esimene saade täna õhtul kell 20.00.

Tõnis tahtis staariks saada. Kes ta nüüd on? Staar-Tõnn?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles