Täna ilmus «Viiskümmend halli varjundit» neljas raamat «Grey»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Viiskümmend halli varjundit» neljas raamat «Grey»
«Viiskümmend halli varjundit» neljas raamat «Grey» Foto: Rahva Raamat

Täna üle maailma ilmunud «Viiskümmend halli varjundit» neljas raamat «Grey», mis ilmselt müüb õhtuks miljon eksemplari, on juba inglise keelsena saadaval Rahva Raamatu e-poes ja jõuab homsest alates ka Rahva Raamatu kauplustesse müügile.

Täna ilmus üle maailma raamatukauplustes esmakordselt müügile E L James ülipopulaarse «Viiskümmend halli varjundit» triloogia järg «Grey». E L James´i uue raamatu ilmumine on meelelahutusmaailmas selle aasta suurim üllatus, sest kuni viimase hetkeni hoiti raamatu kirjutamise infot suure saladuskatte all.

«Viiskümmend halli varjundit» triloogiat on müüdud rohkem kui 125 miljonit eksemplari üle maailma. Ning The Guardiani andmetel ootavad kirjastajad, et tänase päeva õhtuks on maailmas «Grey» raamatut kokku ostetud vähemalt 1 miljon eksemplari.

Viimaks on meil võimalus näha armastuslugu läbi Christian Grey silmade. Grey on kontrollifriik, tema maailm on distsiplineeritud ja seal valitseb kord, kuni päevani, mil Anastasia Steele siseneb komistades tema kontorisse.

E L James on endine teletoimetaja, abikaasa ja kahe lapse ema ning ta elab Lääne-Londonis. Varasest lapsepõlvest peale unistas ta kirjutada lugusid, millesse lugejad armuksid, aga lükkas need unistused edasi oma perekonna ja karjääri nimel. Lõpuks võttis ta julguse kokku ja kirjutas oma esimese romaani «Viiskümmend halli varjundit». Ta on ka romaanide «Viiskümmend tumedamat varjundit» ja «Viiskümmend vabastatud varjundit» autor.

«Grey» raamat on ingliskeelsena saadaval Rahva Raamatu e-poes ning jõuab homsest kauplustesse müügile. Eestikeelne ilmub hiljemalt tänavu novembri algul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles