Suvises Pärnus toimub festival «Retro Summer»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SECRET SERVICE
SECRET SERVICE Foto: Kultuurikava.ee

Juulis toimub Pärnu Kuursaalis kolmanadat aastat retrofestival «Retro Summer». Avalöögi annab 3. juulil 80ndatel miljoneid südameid võitnud new wave bänd SECRET SERVICE Rootsist. Retrofestivali raames esinevad veel tuntud 80ndate diskoansambel JOY Austriast ja unustamatute ABBA hittidega ABBA TRIBUTE SHOW Saksamaalt.

SECRET SERVICE koosneb andekatest ja mitmekülgsetest muusikutest Tim Norellist, Ulf Wahlbergist, Mikael Erlandssonist, Mats Lindbergist ja Jamie Borgerist, kes on tuntud oma aegumatute hittidega nagu «Oh Susie», «Ten O'clock Postman», «Flash in the Night», «Ye-si-ca» ja «Jo-Anne». Bänd tegutseb jätkuvalt aktiivselt ja annab suurepäraseid kontserte täismajadele. Kuursaali Kõlakoja laval tulevad live‘is esitamisele kõik bändi kullafondi kuuluvad hitid. Lisaks astuvad ülesse retrohõnguline ansambel Regatt ja 90ndate legendaarne vanameister DJ Märt Rannamäe.

Kolme aasta jooksul on Retro Summeri festivali raames esinenud F.R. David, Rednex, Dingo, Bad Boys Blue. Festivali näol on tegemist kuurortlinna ühe olulisema üritusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles