Galerii: stiiliõhtu «Campari SOIRÉE» möödus moe ja kaunitaride saatel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

13. juunil toimus pealinna ühes populaarseimas lounge`is Butterfly järjekordne stiiliõhtu «Campari SOIRÉE». 

Laval jätkas Donna Nordica kollektsiooniga «MARINA» Butterfly moeshowde traditsiooni. Modellid jumestas ning soengud sättis LOREAL Paris esindaja Jana Leontovits. Modellide kauni välimuse eest hoolitses ka ilusalong Braavo. Show korraldas Anatoli Ein ning peomuusika valis DJ Kert Klaus.

Foto: Andres Raudjalg

Donna Nordica on kodumaine moebränd, mis saab jaanipäeval 2-aastaseks. Donna Nordica missiooniks on valmistada hea-tuju-kleite, mida põhjamaised donnad saaksid mugavalt kanda hommikust õhtuni ning täita kogu päeva efektsete värvide, mustri ja säraga. 

Foto: Andres Raudjalg

Mereteemaline «MARINA» kollektsioon räägib naisest, kes armastab merd, purjetamist ning päikeselist randa. Ta on sportliku, kuid samas elegantse elustiiliga. Kollektsiooni kleite, pükse ning pluuse ilmestavad kindlajoonelised tumedad ja valged triibud ning efektsed punased 3D kangad.

Foto: Andres Raudjalg

«Marina» kollektsiooni kandes sobib minna nii Merepäevadele promeneerima kui ka stiilselt oma igapäevast mereäärset elu elama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles