«Dallase» J.R.: ostsin oma farmi miljonitaalased päikesepatareid!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Larry Hagman Monte Carlo telefestivalil tänavu juunis
Larry Hagman Monte Carlo telefestivalil tänavu juunis Foto: SCANPIX

Larry Hagman mängis peaosalist J.R. Ewing´ut legendaarses USA TV-seriaalis «Dallas», mida toodeti aastatel 1978 -1991. Praegu naudib Hagman (78) maaelu oma farmis Kalifornias.

Soomlaste Iltalehti uuris Hagmanilt tema argipäeva kohta. Selgub, et Hagman peab paabulindusid, kasvatab igasugu söögikraami avokaadodest apelsinideni, samuti on tal hiigelsuured labradori tõugu koerad. Kuna mees ei taha olla sõltuv elektrifirmadest, paigaldas ta oma farmi miljon dollarit maksvad päikesepatareid.

Näitlemistööd tuleb samuti vahel ette, kuid erilisi ambitsioone Hagmanil ses vallas enam pole. Siiski kõikjal, kus ta liigub, tuntakse ta otsemaid ära. «Kui tahad olla kuulus, siis ole kuulus, ära vaata tagasi. Kuulsus on kahe teraga mõõk, vahest on see lahe, vahest mitte,» ütleb Hagman.

Hagman on olnud 55 aastat abielus rootslanna Maj Axelssoniga, neil on kaks last. 1996. aastal tehti mehele maksasiirdamisoperatsioon. Ta tegutsebki organisiirdamise n-ö müügimehena, tutvustades seda meditsiinilist protseduuri erinevates maades. Lisaks osaleb ta suitsetamisvastastes kampaaniates.

Hea lugeja, värskenda oma mälu «Dallase» koha pealt seriaali 7. hooaja posteri abil siit. Intervjuud Iltalehti koduleheküljel, mis algab pärast 20sekundilist reklaami, vaata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles