Ingel-Mia vallutab muusika edetabeleid

Elu24 muusikatoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

MIA on 23-aastane särav noor neiu Tallinnast, kes armastab tohutult muusikat ning on otsustanud  sellega tõsisemalt tegelema hakata. Suve lõpul valmiski esimene singel «Ingel mu kõrval», mis juba raadiojaamade ja diskosaalide edetabeleid vallutab.

Vabad hetked pühendab kaunis Mia peale muusika ka keelteõpingutele ja spordile, olulised on talle ka sõbrad ja pere. Mia räägib erinevaid keeli: inglise, vene, prantsuse ja norra keelt ning on ka üsna palju reisinud, kuigi Euroopa piire veel ületanud ei ole.

Ingel-Mia elustiil on aktiivne. «Vahel tundub mulle, et magamine on luksus ja päevad võiksid pikemad olla. Muusikaga seob mind sisemine tahe,» pajatab tütarlaps. Mia leiab, et muusika on üks universaalne keel, mis inimesi ühendab.

Kui väga paljud artistid, alustades lauljakarjääriga, jätavad koolid pooleli, siis Ingel-Mia on väga  eriline tüdruk. «Minu jaoks on oluline esmalt töö ja siis lõbu ja elu,» ütleb ta.

Mia lõpetas kevadel Tartu Ülikooli. «Aeg on see mida me tagasi kahjuks ei saa,» tõdeb ta ning lisab, et tema jaoks on väga oluline, et prioriteedid oleksid paigas. «Ja haridus on väga oluline, seda enam kui oled suurele hulgale inimestele eeskujuks.»


Mia, millal said aru, et laulmine on sinu tulevik?

Üks hetk tundus, et nüüd on juba piisavalt palju asjalik oldud. Et prooviks õige teha ka midagi, mis päriselt endale ka meeldib. Mis sest, et jalad värisema võtab. Elan ju ainult korra.

Mida tähendab Sinu jaoks olla hetkel Raadio Elmari tabelis ja tipus?

Tuleb meelde üks rahvakeelne väljend õnne kohta. Õnnelik olen ja väga hea meel on, et inimestele meeldib. Suur rõõm kui keegi kuulab ja mõtleb, et ohh, täpselt see, mida kuulda tahtsin või praegu tunnen, st kui keegi sinu laulu kuulab ja talle see päriselt hinge läheb.

Kahtlemata on see suur tunnustus. Järelikult see, mida ma teen läheb inimestele korda ja inimesed naudivad mu muusikat.

Kes on sinu suurimad toetajad?

Pere, sõbrad ja mu suurepärane meeskond. Singli «Ingel mu kõrval» tegid mulle Vahur Valgmaa ja Janne Saar, ning miksis Vallo Kikas. Meigi, soengu ja riiete eest kandis hoolt Arne Niit ning  kujunduse tegid Meelis Kukk ja Margit Selg.

Mis on sinu jaoks suurimad edasiviivad jõud?

Emotsioonid. Inimesed mu ümber.

Kuula Mia loost «Ingel mu kõrval» kiiremat remix'i ja aeglasemat versiooni!

Kuidas meeldib?



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles