Saada andekas video ja võida teleshow “Eesti talent” nänni!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teleshow "Eesti talent" kott.
Teleshow "Eesti talent" kott. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Vabaajaportaal 24tundi.ee koostöös TV3ga ootab detsembri keskpaigani kõigilt eestimaalastelt andekaid videoklippe.

Ei ole vahet, mille poolest on video saatja andekas või mil moel avaldub see andekus videos. Tähtis on, et video omanik peaks ise ennast või oma videot andekaks.

Ootame nii lihtsalt lõbusaid koduvideosid, lavastusi, videosid trikkidest, laulmisest, tantsimisest kui kõigest muust, milles annab oma andekust väljendada. Samuti ei oma tähtsust, kas videos näitavad andekust inimesed või koduloomad või on andekas hoopis videoklipp ise.

Kõigi portaalis 24tundi.ee avaldatavate videote vahel loosime igal nädalal kuni detsembri keskpaigani välja hulgaliselt TV3 uue show’ “Eesti talent” nänni! Loosi lähevad “Eesti talendi” moekad õlakotid, šefid kruusid ja T-särgid, mille kandja eristub teistest kõikjal, kuhu ta läheb.
Samuti loosime detsembris kõigi videosaatjate vahel välja vabapääsmed 18. detsembril Saku Suurhallis toimuvasse “Eesti talendi” finaalsaatesse, kus selgub saatesarja võitja ja 250 000 krooni omanik.

Tele-show “Eesti talent” on TV3 ekraanil laupäeviti kell 19.30. Lisainfot saate kohta leiab veebist aadressil talent.tv3.ee.

Kõik andekad videoklipid tuleb üles laadida Postimehe ftp-serverisse aadressil ftp.postimees.ee/incoming/online_video. Eristumiseks peaks üleslaaditava video failinimi algama sõnaühendiga 24tundi. Näiteks: 24tundi_eluhype, 24tundi_olenniinaljakas, 24tundi_haahaa vms. Video maht tohib olla kuni 10 MB ja see peab olema flv, wmv, mpg, mov, avi, m4v või mp4 formaadis.

Pärast seda tuleks saata e-posti aadressil video@24tundi.ee kiri üleslaaditud videofaili nime ja lühikirjeldusega, miks on teie klipp andekas. Samuti tuleb kirjale lisada video omaniku täisnimi ja kontaktandmed (e-posti aadress ja telefoninumber), et saaksime pärast loosimist võitjaga ühendust võtta.

Tegu ei ole võistluse, vaid võimalusega oma andekust teistega jagada, sellepärast videotest pingerida ei moodustata ja loosimises osalevad igal nädalal eranditult kõik, kelle videod on avaldatud portaalis 24tundi.ee rubriigis “Andekad videod”. Iga inimene võib saata nii mitu videot, kui heaks arvab. Seega, mida rohkem videosid saadad, seda suurem tõenäosus on loosimisel võita.

24tundi.ee toimetusel on õigus jätta video avaldamata, kui tegu ei ole orginaalteosega või videoklipp on seadusvastane.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles