Suvel toob oma esimese lavastuse välja Pärnu Suveteater.

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Minu pere ja muud loomad»
«Minu pere ja muud loomad» Foto: Pärnu Suveteater

«Minu pere ja muud loomad» on koguperelavastus, mis esietendub 17. juulil Pärnu südalinnas kohviku Komfek sisehoovis.

Pärnu Suveteatri on ellu kutsunud näitleja Sepo Seeman ja lavastaja Tiit Palu. Eesmärgiks on rikastada Pärnu suvist kultuurielu ja pakkuda head meelelahutust Pärnus puhkavatele perekondadele.

Idee kultusteose «Minu pere ja muud loomad» lavale toomiseks said Seeman ja Palu mitme aasta tagusel ühisel reisil Korfu saarele.

Lavastusse on kaasatud terved perekonnad. Peaosades on Piret Laurimaa ja Sepo Seeman, ehtsat Korfu saare muusikat esitab parim Kreeka rahvamuusika tundja Olavi Kõrre. Lisaks tuntud artistidele on laval ka trobikond eri vanuses lapsi.

«Tahame selle lavastuse tegemisest tunda sada protsenti rõõmu ja lusti,» vastavad Seeman ja Palu, kui küsida neilt koos oma peredega teatritegemise kohta.

Pärnu Suveteater otsib lavastusse eeslit, kes loodetakse välja valida konkursiga. Eeslite fotod ja iseloomustused palutakse saata aadressile info@sepo.ee.

«Minu pere ja muud loomad» on vaba tõlgendus Gerald Durrelli jutustusest. Lavastuse sündi on toetanud Eesti Kultuurkapital ja Pärnu linn.

Lavastuses osalevad: Piret Laurimaa, Sepo Seeman, Olavi Kõrre, Tiit Palu, Enel Seeman, Johannes Seeman, Marta Seeman, Karolin Kõrre, Juuli Kõrre, Nora Liis Palu ja muud loomad.

Lavastust mängitakse 17. juulist 26. juulini iga päev kell 17. Rohkem infot leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles