AK saatejuhte riietab Baltika

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Kaalep ja AK saatejuhid.
Tiina Kaalep ja AK saatejuhid. Foto: Artur Sadovski

Alanud telehooajal riietab ETV eesti- ja venekeelse «Aktuaalse kaamera» saatejuhte Baltika oma eestimaiste rõivabrändidega Monton, Mosaic, Ivo Nikkolo ja Baltman.


ERRi juhatuse liige Tiina Kaalep ütles, et rõõmustab koostöö jätkumise üle Eesti tuntuima rõivakaubandusettevõttega, kellega tehti koostööd ka eelmisel hooajal. «Meie jaoks on oluline, et tegu on Eesti parima moekunstiga, millel on selge käekiri, mis sobib hästi kokku meie küllalt konservatiivse uudistekäsitluse ja laadiga. Usun, et tegu on vastastikuse kummardusega teineteise suunas, kus mõlemad pooled näevad teise tugevust. Ent pean siin vajalikuks rõhutada, et ajakirjanike jaoks on Baltika ettevõte nagu iga teinegi ja kindlasti ei tähenda tänane leping erikohtlemist ERRi poolt,» rääkis Kaalep.
 
«Eesti Rahvusringhäälingu ettepanek jätkata koostööd ka uuel hooajal on meile ja me kaubamärkide kollektsioonidele suur au ja tunnustus. Meil on hea meel, et eestimaise ettevõttena saame anda oma panuse «Aktuaalse kaamera» valmimisse. «Aktuaalse kaamera» saatejuhid on väärikad esindama meie kaubamärke ja nende kollektsioone,» ütles Baltika Grupi juhatuse esimees Meelis Milder.
 
Baltika Grupp on kiirelt kasvav rõivakaubandusettevõte, mis tegutseb Kesk- ja Ida-Euroopa turgudel. Grupp opereerib Montoni, Mosaici, Baltmani ja Ivo Nikkolo jaekette kuuel turul. Baltika kasutab vertikaalselt integreeritud ärimudelit, mis ühendab rõivakollektsioonide loomise, tootmise ja jaekaubanduse ning võimaldab pakkuda uusi moerõivaid igal nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles