Kuula ja arva! Anis lasi välja «Kauni vampiiri»

Elu24 muusikatoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anis Arumets
Anis Arumets Foto: Karli Saul

Anis Arumetsa esiksingel «Kaunis vampiir» sündis tänu sellele, et Mihkel Rauda asendas ühes superstaarisaates Hendrik Sal-Saller.


Nimelt otsustas staarkohtunik Raud keset kõige palavamat saatehooaega kohvrid pakkida ja kaugesse kuuma Aasiasse reisida. Teda asendas saates Sal-Saller, kellele avaldas muljet Anise särav ja rockstaarilik natuur. Otse saates tegi Sal-Saller noorelel lauljale tingimusteta koostööettepaneku, mis nüüd vilja kandis.

«Jah, nii see oli. Mihkel pidi oma ammuplaanitud Aasia-reisile minema ja loovutas oma kohtunikutooli üheks õhtuks mulle. Anis avaldas muljet oma isikupära ja artistlikkusega ning hõikasin saates välja, et minule võib ta küll helistada. Nädal tagasi lindistasime Helsingis loo,» räägib laulja ja produtsent Hendrik Sal-Saller.

19-aastane Anis, kes juba enne teledebüüti bändindusega kokku puutus, sai laemale publikule tuttavaks läbi Superstaari-saate. Telekonkurss, millele Anis oma julge ja enesekindla hoiakuga värskust, hoogu ja vaatajaid juurde andis, oli ka reaalne hüppelava edasiseks karjääriks.

Verivärske singli «Kaunis vampiir» esmaesitlus toimub juba järgmisel nädalal, 9.oktoobril Rock Cafes, ürituse BändCämpJäm raames.

Anise vampiiri-lugu kuula allpool!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles