Video: Kerli Kõivu arvates teevad eesti naised tööd hirmuga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv
Kerli Kõiv Foto: Viktor Burkivski

13. juunil toimus kinos Sõprus Raadio 2 populaarse saatesarja «Hallo, Kosmos!» viies sünnipäev sõnas ja muusikas. Naiste Väe Päeval esinesid teiste seas ka legendaarne Leesoja nõid Thule Lee ja müstiline muusik Kerli Kõiv.

Kerli Kõiv: Naiste jaoks peaksid kõige tähtsamaks olema ausus iseenda vastu. Tuleks võtta see julgus ja öelda, et ei, aga ma siin ei tee. Paljudel tuleb ikkagi see hirm sisse ja siis tuleb sisse mõte, et aga peab ju või et ühiskond ju nõuab...

See on lootusetu seisund just naistel ja see tuleb sellest, et justkui hirmuga tuleb tööd teha. Aga see hirm on tegelikult täiesti mõttetu emotsioon. Hirm justkui vajutaks päästikule. Ja siis sa elad oma elu ära ja ühel hetkel vaatad tagasi ja mõtled et aah... seitsekümmend aastat elasin ja ei julgenud mitte ühtegi asja teha.

Ja siis sa saad aru, et elu on mõttetu... Sa ise lood endale selle kogemuse. See on nii kurb, kui inimene ei võta südant rindu ja ei julge luua endale elus seda kogemust, mida ta tahab.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles