Tommy Cash «Blood Sweat & Tears» rave Tartus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Music Week Hip-Hop Showcase Sinilinnus. Tommy Cash
Tallinn Music Week Hip-Hop Showcase Sinilinnus. Tommy Cash Foto: Erlend Štaub

18. juunil ründab Tommy Cash oma sõpradega Tartu linna, et pidada maha üks meeldejääv reiv ja anda kontsert, mille sarnast varem nähtud ei ole... Higi, veri ja pisarad. Reiv, strobo ja dance til' you drop. 

Venemaalt tervelt tagasi jõudnud Tommy toob lavale oma uuenenud seti ja annab aimu ka oma järgmisest albumist. Kontsert, mida kindlasti ei tasuks maha magada! Visuaalide ja lavadisaini eest vastutab kunstnik Anna Tamm. 

Peale kontserti panevad korraliku reivi käima Hevonen, Endamisi Salamisi ja Born To Bang

Eesti Ekspress kuulutas kuti oma traditsioonilises aasta alguse tulevikutähede rubriigis tulevikutäheks. Endamisi Salamisi dj settides on tavaliselt esirea koht garanteeritud raksuval teknol, sogasel hausil ja vürtsikal aafrika saundil. Spetsjuhtudel valgub USB-de pealt laiali, aga kiirevõitu internetist pärinev underground klubimuusika millel lohiseb taga päritolutu ja aega ignoreeriv hiphop. 

Raekoja platsil kõnetavad sisseviskajad teda eranditult inglise keeles, kuid Born To Bangi näol on tegu siiski Eesti isendiga. Elanud Buenos Aireses, olles pühendunud muusika tegemisele ning eksootiliste instrumentide leidmisele ja sämplimisele. Eelmisel suvel naases aastaselt peatuselt Berliinis, kus veetis oma päevad plaadipoodides.

Rohkem infot ürituse kohta leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles