Mesinädalate karm lõpp: «Päästja koolikella» staari uus mees osutus tagaotsitavaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lark Voorhies ja Jimmy Green abiellusid Las Vegases
Lark Voorhies ja Jimmy Green abiellusid Las Vegases Foto: Vida Press

Kunagises hittsarjas «Päästja koolikell» mänginud näitlejanna Lark Voorhies abiellus Las Vegases mehaanikust poiss-sõbra Jimmy Greeniga, kuid varsti pärast uudise avalikukstulekut selgus, et Green on Arizonas tagaotsitav.

TMZ andmetel on Green Tusconis tagaotsitavate nimekirjas, kuna ta ähvardas 2012. aastal tappa poeomanikku. Mees sai süüdistuse kriminaalse ähvarduse tegemises ja korrarikkumises, kuid ta hoidis kohtust kõrvale.

Voorhiesi esindaja ütles, et «süüdistused on murettekitavad ja me uurime asja». Näitlejanna usub, et süüdistustel pole alust. Voorhies ja Green said tuttavaks Facebooki kaudu ja nad käisid vähem kui aasta, kuni nad tänavu aprillis salaja abiellusid.

TMZ väitel kardavad näitlejanna lähedased, et kui ta oma abikaasa juurde jääb, paneb ta oma elu tõsiselt ohtu. Sõbrad ja pereliikmed üritavad teda veenda, et ta abielu tühistaks. 

Allikate sõnul väidab Lark, et Green rääkis talle oma kriminaalsest minevikust ja ta usub, et mees on päriselt muutunud. Naise arvates üritab Jimmy olla parem inimene ja ta ei kavatse teda maha jätta.

Lark Voorhies ja Jimmy Green. Foto:
Lark Voorhies ja Jimmy Green. Foto: Foto: Vida Press
Sarja «Päästja koolikell» staarid 1992. aastal: Mark-Paul Gosselaar, Tiffany Thiessen, Mario Lopez, Elizabeth Berkley ja Lark Voorhies. Foto:
Sarja «Päästja koolikell» staarid 1992. aastal: Mark-Paul Gosselaar, Tiffany Thiessen, Mario Lopez, Elizabeth Berkley ja Lark Voorhies. Foto: Foto: Vida Press
Lark Voorhies. Foto: Scanpix
Lark Voorhies. Foto: Scanpix Foto: Henry Flores/Henry Flores/BuzzFoto.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles