Kuulsate vangide elust: räppar Lil Wayne pandi kartsa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lil Wayne võeti tänavu märtsis vahi alla pärast süüdimõistva kohtuotsuse väljakuulutamist
Lil Wayne võeti tänavu märtsis vahi alla pärast süüdimõistva kohtuotsuse väljakuulutamist Foto: SCANPIX

Kui siin suve poole istus vangis näitleja Lindsay Lohan ja praegu istub kinni laulja George Michael, siis üks üsna kuulus meelelahutaja istub praegu veel vanglas, nimelt USA räppar Lil Wayne (28).

Viisiks, kuidas räppar seadust rikkus, oli osalemine ühes vahejuhtumis 2007. aasta juulis, kus talt leiti ebaseaduslik tulirelv. Tänavu märtsis asus ta kandma sellepärast 8kuulist vanglakaristust New Yorgi vanglas Rikers Islandil. Vabadusse peaks ta pääsema umbes kuu aja pärast.

Hiljuti avastasid vangivalvurid räppari omandist vanglas keelatud kõrvaklapid ja MP3 mängija laadija, kirjutab tmz.com. Muusikamängija leiti räppari kaasvangi käest, kes seda ilmselt räpparil peita aitas.

Kartsas istumise ajal peab räppar olema vastavas ruumis 23 tundi ööpäevas, välja saab ta ruumist külalistega kohtumiseks, religioosseteks tegevusteks ja vahest tunni kaupa «taastumiseks», mis tähendab ilmselt, et saab vangla õues ringi jalutada. Nädalas võib Lil Wayne teha ühe telefonikõne väljapoole vanglat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles