Katrin Siskat süüdistatakse ideevarguses

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külmetusest aitavad üle saada küüslauk, sibul ja ingver.
Külmetusest aitavad üle saada küüslauk, sibul ja ingver. Foto: Corbis / Scanpix


Lasnamäe linnaosa asevanem Tiia-Liis Jürgenson on hinge põhjani solvunud, sest meedia nimetas tema välja mõeldud ja korraldatud sibulalaada tegijaks hoopis kohaliku kultuurimaja juhatajat Kartin Siskat.


«Siska ei ole ju midagi ära teinud selle ürituse korraldamisel,» rääkis Jürgenson Õhtulehele. «Tundsin väga suurt solvumist. Olin varahommikul alates kella kuuest kohal, et laat õnnestuks!» Siska väitel pole tema end laada korraldajaks tituleerinud, seda teinud Delfi ajakirjanik. Ometi olnud ta laadal tegev.

«Levitasime keskuses ja kodulehes reklaami, andsime kultuurikeskuse kontserdisaali tehnika tasuta laadaliste käsutusse ja meie meeskond pakkus neile tasuta meelelahutusprogrammi oma kollektiivide ja artistide näol lisaks Lasnamäe tellitud Erich Kriegerile,» valgustab Siska oma rolli laadal. «Korraldasin rahva seas põneva küsitluse, milliseid üritusi nad meie keskuselt ootavad ja jagasin kõigile vastanutele auhindu kaupluselt Maxima.»

Lasnamäe linnaosa vanem Kalle Klandorf ei soovi džentelmenina naiste tülisse sekkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles